Μιλώντας στο TVΖάπινγκ η κα. Σκορδά, παρουσιάστρια της μοναδικής πλέον ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής στην ιδιωτική τηλεόραση, με περιεχόμενη πορεία στο εγχώριο στερέωμα των καθημερινών σταρ σε καδράρισμα μικρής οθόνης, απάντησε στην ερώτηση πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση και αν έχει κάνει στερήσεις.

Η όμορφη κυρία, δήλωσε πως «ευτυχώς δεν είχα καμία πολυτέλεια στη ζωή μου που να κόστιζε ακριβά ώστε να χρειαστεί να την κόψω. Ίσως επειδή από μικρή, οι γονείς μου με πολλή δουλειά και κόπο μου πρόσφεραν πάντα ότι καλύτερο και έτσι μεγαλώνοντας δεν αναζήτησα κάποια μικρή ή μεγάλη πολυτέλεια με μηδενικά. Όπως και να έχει όμως, όταν για πολλούς σήμερα είναι πια πολυτέλεια ένα πιάτο φαγητό το μεσημέρι, όλα είναι σχετικά…». Όσο για τις υπέρογκες αμοιβές υπερτιμημένων πρόσωπων της ελληνικής τηλεόρασης που αμείβονταν σαν σταρ τουλάχιστον όλου του πλανήτη μισθολογικά, λέει πως «την εποχή των υπερβολών στην τηλεόραση εγώ δεν πρόλαβα να τη ζήσω, όπως γνωρίζεις, και τώρα δυστυχώς έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Δεν ξέρω αν όλα αυτά τα τεράστια ποσά και τα χρυσά συμβόλαια, που κατά καιρούς ακούμε, έχουν όντως υπογραφεί, ξέρω μόνο πως αυτό που νοιάζει εμένα είναι του χρόνου να έχω δουλειά, στην τηλεόραση ή όχι».

Έτσι, στη σωρεία των σεμνών σταρ που με ταπεινότητα, δηλώνουν «ένας από μας», προστίθεται και η κ. Σκορδά. Με δεδομένο πως πράγματι, το ένα πιάτο φαί στο τραπέζι είναι άθλος στις μέρες μας, όπως η ίδια είπε και οι δουλειές και δη οι πληρωμένες, αν όχι καλοπληρωμένες με τηρούμενες αναλογίες πάντα και είναι σα να κερδίζεις λαχείο, θα αρκούσε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις το «ναι! Είμαι τυχερή!». Και τίποτα άλλο…

Τώρα για όσους άρχισαν ειδικά στο διαδίκτυο, να της καταμετρούν τα όχι και λίγα περουσιακά στοιχεία και το υψηλού επιπέδου βιοτικό της επίπεδο, για να μη πω life style, που είναι κατηγόρια πια, η κα. Σκορδά δεν τα έκλεψε. Τα δούλεψε και της τα προσέφεραν. Τι να πει κιόλας; Όχι δεν τα παίρνω γιατί ο λαός πεινάει; Φυσικά και όχι! Μόνο τα περί πολυτελείας να μην μας αναφέρει γιατί μια πρόχειρη ματιά στις κοσμικές εμφανίσεις της αν μη τι άλλο διαψεύδει την ίδια και υποτιμά τη δική μας νοημοσύνη!