Ένα περιστατικό σαν road movie και μάλιστα με διάσημο πρωταγωνιστή, τον ίδιο τον μέγα Τζορτζ Κλούνει, περιγράφει ο δημοσιογράφος Νίκος Βαβατσικλής του inpost.gr από την Κομοτηνή. Ο δημοσιογράφος περιγράφει ένα παράδοξο περιστατικό, από μια απρόσμενη βόλτα του διάσημου αμερικανού ηθοποιού George Clooney στην πλατεία της Κομοτηνής, το πρωί της Τρίτης, μαζί με την αγαπημένη του.

Ο ηθοποιός διέσχιζε με πολυτελές αυτοκίνητο την Εγνατία οδό με κατεύθυνση την Κωνσταντινούπολη. Μη βρίσκοντας πρατήριο καυσίμων αναγκάστηκε να βγει στην έξοδο της Κομοτηνής.

Ο Νίκος Βαβατσικλής γράφει και σχολιάζει: «Η Κομοτηνή είναι απίστευτη πόλη! Στις 8 το πρωί στην πλατεία Ειρήνης περπατούσε ο ηθοποιός George Clooney μαζί με την αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις και δυο φίλους του. Ο αμερικανός ηθοποιός George Clooney ξεκίνησε από την Ιταλία -έχει στη λίμνη Κόμο σπίτι- με αυτοκίνητο και πάει στην Κωνσταντινούπολη κι από εκεί στα παράλια της Τουρκίας! Στην Κομοτηνή σταμάτησε, καθώς δεν μπόρεσε να βρει βενζίνη στην Εγνατία Οδό Αθάνατη Ελλάδα».

Και κοίτα να δεις που σύσσωμος ο πλανήτης, θεωρούσε πως ο Κλουνέι έχει χωρίσει με την Κανάλις και δεν βρέθηκε και ένας να τραβήξει μια φωτογραφία το ζεύγος, να την μοσχοπουλήσει στα διεθνή μέσα…