Είναι η κερδισμένη του φωτεινού χειμώνα με θέατρο, τηλεόραση, εξώφυλλα, συνεντεύξεις και τον άτυπο τίτλο του νέου «καυτού κοριτσιού». Η εικοσιτριάχρονη Πηνελόπη Πλάκα, σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ παραδέχεται πως της αρέσουν οι αρκετά μεγαλύτεροι της άνδρες.

«Είναι αλήθεια ότι με γοητεύουν. Μάλλον έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πατέρας μου περνά τη μητέρα μου 20 χρόνια και βλέποντας πόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι είναι, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί και σ΄εμένα το ίδιο. Θέλω ο σύντροφός μου, να είναι ο Πυγμαλίωνας μου. Να με μαθαίνει πράγματα, να με φροντίζει και να με προστατεύει. Καμιά φορά οι φίλες μου με κοροϊδεύουν όταν λέω ότι θα ήθελα με τον πρώτο άνδρα που γνώριζα να πορευόμουν σε όλη μου τη ζωή, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ευτυχία από αυτήν. Μάλλον είμαι ρομαντική γι΄αυτή την εποχή, αλλά κάθε φορά που ερωτεύομαι, αισθάνομαι πως έχω βρει το άλλο μου μισό. Ερωτεύομαι δύσκολα, αλλά όταν μου συμβαίνει σκέφτομαι πως ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου, θα είναι για πάντα».

Σχολιάζοντας τη σχέση της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, που επαληθεύει τα λόγια της περί γοητείας από μεγαλύτερους, μιας και την περνά περίπου 20 χρόνια, η μελαχρινή και αισθησιακή Πηνελόπη είπε πως: «δυστυχώς εγώ δεν ήξερα καθόλου πως λειτουργούν τα Μέσα και θεωρώ ότι δεν προστάτεψα καθόλου την προσωπική μου ζωή. Δεν θεωρώ ότι δυο άνθρωποι θα οδηγηθούν στο χωρισμό εξαιτίας κάποιων δημοσιευμάτων, αλλά επιμένω ότι ο τρόπος που θα διαχειριστούν μια σχέση τα Μέσα, μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα».