Ο Αντώνης Ρέμος πρέπει να έχει πολλά χρέη. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς το γεγονός πως σε κάθε του συνέντευξη μιλάει γι' αυτά και τις δύσκολες στιγμές.

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στην περιπέτειά του με τον Ηρακλή. «Δουλεύω για να μην μπω φυλακή. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αγωνιστής και να παλεύω. Αυτά τα λάθη θα τα πληρώνω μέχρι να ξεχρεώσω και να κλείσουν οι πληγές. Είμαι εδώ όρθιος και ευτυχώς ο κόσμος με αγαπά και με στηρίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει λίγο αργότερα στον ίδιο πικρό τόνο: «Είμαι πλούσιος σε χρέη και όχι σε λεφτά. Έχω συμβιβαστεί μ’ αυτά που μου έχουν συμβεί και τα αντιμετωπίζω. Πριν τρία χρόνια όμως θαλασσόδερνα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το παρελθόν δεν θα ξαναέπαιρνα τον Ηρακλή».

Τώρα να πούμε πως δεν τον νιώθουμε; Το λέει και η παροιμία άλλωστε. «Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες».

Φυσικά από την κουβέντα δε θα μπορούσε να λείψει ο Νότης Σφακιανάκης και η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα.

«Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… Εξωγήινοι», είπε ο κ. Ρέμος με έντονη διάθεση για χιούμορ και συνέχισε:

«Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γ. Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»!

Ενώ εσείς κ. Ρέμο; Το κακό πιράνχας...;