Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να μην απάντησε ποτέ επίσημα στην κριτική που της έκανε ο Χρήστος Λούλης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όμως δεν αρνήθηκε να απαντήσει για το θέμα...

...και με σκληρό ύφος απάντησε στον ηθοποιό.

"Η τέχνη δεν μαθαίνεται σε καμία σχολή και κανένα πανεπιστήμιο. ‘Η το 'χεις ή δεν το 'χεις. Βρίσκω μία λογική σε αυτό που έγινε, από την άποψη ότι όταν επιτυγχάνεις κάτι και φθάνεις σε ένα πολύ υψηλό σημείο, οι πρώτοι που σου επιτίθενται είναι οι συνάδελφοί σου. Κατά τα άλλα δεν με αγγίζει καθόλου. Η Ζέτα δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για τίποτα. Έχει ήδη αποδείξει πράγματα και κυρίως θεωρώ ότι το μέλλον της ανήκει", ήταν η δήλωση του τραγουδιστή, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ηθοποιού ως "αντιδεοντολογική".

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο ραδιόφωνο του Sfera και την Ναταλία Γερμανού για την στιγμή που πήρε το βραβείο του τραγουδιστή της χρονιάς από την Ζέτα το περασμένο καλοκαίρι, στα βραβεία MAD.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, ήταν και η στιγμή που ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την Ζέτα. "Τότε δεν πήρα ένα βραβείο, αλλά δύο. Και νομίζω ότι αυτό το δεύτερο, που είχε σάρκα και οστά, ήταν και πολύ πιο σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, εγώ λειτούργησα στο να ξεκινήσει όλο αυτό με την Ζέτα και όλα έγιναν κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας", είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος τραγουδιστής.