current views are: 1

17 Ιουνίου 2013
Δημοσίευση12:11

Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας παραλίγο να πνίξει τη σύντροφό του! (σοκαριστικές φωτό)

Ένα απίστευτο περιστατικό βιαιότητας δέχθηκε γνωστή τηλεσέφ από τον σύζυγό της σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου μπροστά στα μάτια θαμώνων!

Δημοσίευση 12:11’
αρθρο-newpost

Ένα απίστευτο περιστατικό βιαιότητας δέχθηκε γνωστή τηλεσέφ από τον σύζυγό της σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου μπροστά στα μάτια θαμώνων!

Ένα απίστευτο περιστατικό βιαιότητας δέχθηκε γνωστή τηλεσέφ από τον σύζυγό της σε κεντρικό εστιατόριο του Λονδίνου μπροστά στα μάτια θαμώνων!

Ο δισεκατομμυριούχος γνωστός συλλέκτης και επιχειρηματίας Τσαρλς Σαάτσι προσπάθησε να πνίξει με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του! Ο Τσαρλς Σαάτσι είναι γνωστός για την τεράστια συλλογή έργων τέχνης που έχει, αλλά και για τον διαφημιστικό κολοσσό Saatchi & Saatchi που έχει διαχειριστεί από καμπάνιες της Θάτσερ μέχρι την Coca- Cola σε όλη την Ευρώπη.

Η σύζυγός του είναι η σεφ Νιγκέλα Λόσον η οποία έχει δική της εκπομπή στην τηλεόραση η οποία προβάλλεται και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους θαμώνες του μαγαζιού, ο επιχειρηματίας, κάποια στιγμή άρχισε να φωνάζει στη σύζυγό του και στη συνέχεια πέρασε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της και άρχισε να τη σφίγγει! Εκείνη πανικόβλητη και με δάκρυα στα μάτια, όπως φαίνετια και στις φωτογραφίες, προσπάθησε να τον ηρεμήσει και στη συνέχεια ήπιε μονορούφι το κρασί της και ξεκίνησε να του μιλά ήρεμα!

«Συνεχώς σκούπιζε τα μάτια της που έτρεχαν και σε κάποια φάση φώναζε προσπαθώντας όμως να τον ηρεμήσει λες και ήταν μικρό παιδί», προσθέτει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Σαάτσι, στο τέλος, σηκώθηκε εκνευρισμένος και πήγε στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο αργότερα τον ακολούθησε και η σύζυγός του, κλαίγοντας! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες χρήστες στο Τwitter ζήτησαν δημόσια από την αστυνομία να συλλάβει τον επιχειρηματία για κακοποίηση!


σχετικα αρθρα