Ο Αντώνης Κανάκης δίνει σπάνια συνεντεύξεις όταν το αποφασίσει όμως, είναι καταιγιστικός και πάντα απολαυστικός. Ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε στο TV ΈΘΝΟΣ και πέρασε τα πάντα από το μικροσκόπιό του.

- Θα συνεχίσει το Ράδιο Αρβύλα; 
«Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε ιδέα γιατί τη συνέντευξη αυτή την κάνουμε μόλις τελείωσε η φετινή σεζόν και όπως έχουμε πει και στον αέρα της εκπομπής, αφήνουμε πάντα λίγο χρόνο να περάσει μετά το τέλος κάθε σεζόν και αργότερα σκεφτόμαστε αν θέλουμε να συνεχίσουμε ή όχι»

...για το αν πρόκειται να δεχτεί μείωση των αποδοχών του:

«Εξαρτάται από τους λόγους για τους οποίους θα μας ζητηθεί κάτι τέτοιο».

...για τα χρήματα που έχει κερδίσει από την τηλεόραση:

«Είναι αναπόφευκτο, έπειτα από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τηλεόραση, να έχω αποκτήσει χρήματα από αυτήν την υπόθεση. Εξάλλου, δεν το έχω αρνηθεί και ποτέ. Ομως ούτε τα χρήματα, ούτε η τηλεόραση μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στη ζωή». 

...για το γεγονός ότι οι απολαβές του μαζί με τρία - τέσσερα ακόμα τηλε-πρόσωπα, αποτελούν αστικό μύθο:

«Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτό το γεγονός, δεν με ενδιαφέρει ούτε ασχολήθηκα ποτέ με τις οικονομικές απολαβές άλλων ανθρώπων, εκτός βέβαια αν αυτοί είναι πολιτικά πρόσωπα που διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα, οπότε δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί κάποιος μπορεί να ασχολείται και να ενδιαφέρεται για τις δικές μου απολαβές».

Υ.Γ.: Τουλάχιστον ο Κανάκης τα αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα που βγάζει και τα φέρνει στο κανάλι αν κρίνουμε από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει κάθε εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα»!