Και οι αποκαλύψεις για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη συνεχίζονται, μέσα από τη συνέντευξη που εκείνη παραχώρησε στο περιοδικό Votre Beaute.

Δεν μιλάει συχνά σε έντυπα και τηλεοπτικά Μέσα όταν το αποφασίσει όμως, είναι χείμαρρος. Η συγκεκριμένη συνέντευξη έβγαλε πολλές ειδήσεις. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αποκάλυψε τον λόγο που δεν απέκτησε τα δικά της παιδιά, ενώ μίλησε και για τις τολμηρές προτάσεις που κατά καιρούς έχει δεχτεί.

Φρόντισε μάλιστα να αναφερθεί στην οικονομική κρίση, τα δάνεια που καλείται να αποπληρώσει, την ψυχή της και τα... ντουβάρια:

«Τα πράγματα καταρρέουν γύρω μας, γι’ αυτό αισθάνομαι πως πρέπει να αντισταθώ. Όσο για το στεγαστικό μου δάνειο στο οποίο ενδεχομένως σε λίγο να μην μπορώ να  ανταπεξέλθω, λέω πως προτιμώ να χάσω το σπίτι μου παρά να χάσω την ψυχή μου για  τέσσερα ντουβάρια. Να πάει στο διάολο! Τόσα χρόνια στο ενοίκιο ζούσα. Πριν από οκτώ χρόνια αποφάσισα να πάρω δικό μου σπίτι, επηρεασμένη από το κλίμα του εύκολου δανεσμού και της αντίληψης “να βάλουμε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας”. Σήμερα προτιμώ να το θυσιάσω για να κρατήσω ακέραιη την ψυχή μου, κάνοντας τα πράγματα που θέλω στο θέατρο και ίσως ακόμη και πιο avant-garde επιλογές», αποκάλυψε.