Στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο μίλησε ο Νίκος Βέρτης για την προσωπική του ζωή και τις επαγγελματικές του επιλογές.

Ο Νίκος Βέρτης εδώ και καιρό απουσιάζει από τις πίστες της Αθήνας, και εξήγησε και το λόγο που τον έκανε να απομακρυνθεί από τα φώτα:

"Έμεινα στο σπίτι μου στην Ολλανδία με την οικογένειά μου 1-2 μήνες, έκανα γιορτές με την οικογένειά μου μετά από 14 χρόνια. Μερικές φορές η δουλειά σε παρασύρει, δεν βλέπεις τα πράγματα όπως είναι. Από τη στιγμή που δούλεψα 12,5 μήνες σερί στην Αθήνα νομίζω πως κουράστηκα» και συμπλήρωσε πως τώρα θέλει να απολαύσει την ηχογράφηση του νέου του δίσκου: «Όταν δουλεύεις, το βλέπεις σαν αγγαρεία ενώ το αγαπάς. Όταν κοιμάσαι ξημερώματα και μετά πρέπει να πας στο στούντιο, κουράζεσαι και δεν το απολαμβάνεις. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η δουλειά, και αν βρεις τον τρόπο να την απολαύσεις είσαι πολύ τυχερός".

Αναφέρθηκε όμως και στα προσωπικά του: "Θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά δεν είμαι κοντά. Μετά τα 30 έχει και ο άνδρας ένα καμπανάκι που τον κάνει να θέλει να δημιουργήσει μία οικογένεια. Μεγάλωσα σε μια πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, οπότε είναι στόχος ζωής, αρκεί να βρεθεί μία κατάλληλη γυναίκα. Όταν μπαίνεις σε μία σοβαρή σχέση, σκέφτεσαι αν αυτή η γυναίκα είναι η κατάλληλη να γίνει η μητέρα του παιδιού σου" είπε και συμπλήρωσε πως υπάρχουν κάποια κριτήρια: "Η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε μία γυναίκα και μετά όλα τα άλλα". Εξήγησε όμως πως δεν έχει μάθει αν τον έχουν απατήσει: "Δεν έχω μάθει αν έχω φάει κέρατο αλλά πιστεύω πως αυτό είναι και το καλύτερο για να μην πληγωθείς".