Ο δικηγόρος της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, Αλέξης Στεφανάκης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star και δήλωσε πώς η οικογένεια του ηθοποιού νιώθει δικαιωμένη μετά την απόφαση του δικαστηρίου!  

Ο γεωργιανής καταγωγής θύτης Δαυίδ Μουρτινέλι μπορεί, όπως είπε ο δικηγόρος, να απευθύνθηκε στο Εφετείο επικαλούμενος τον πρότερο έντιμο βίο αλλά τελικά αποδόθηκε δικαιοσύνη και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη μετά από τόσες δίκες! Ο ίδιος γνώριζε τον ηθοποιό προσωπικά και εντυπωσιάστηκε που «πέντε χρόνια μετά πήρα τόσα μηνύματα «Μπράβο», «Συγχαρητήρια» και μου έκανε εντύπωση... Δεν ήταν για μένα μία απλή υπόθεση. Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Είχα δώσει τον λόγο της τιμής μου στον γαμπρό του μετά την πρωτόδικη απόφαση ότι η δευτεροβάθμια απόφαση θα συμπεριλαμβάνει την λέξη «ισόβια» και νιώθω ικανοποιημένος»!

Και ενώ η δικαιοσύνη αποφάνθηκε, παραμένει αυτή η υπόθεση ένας αποτρόπαιος παραλογισμός ανθρώπων για όλους μας, που δείχνουμε να μη ξεχνάμε τόσο τον ηθοποιό όσο και το τραγικό του, σοκαριστικό τέλος.