Η Ελένη Πετρουλάκη βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τις κόρες της, Άννα-Μαρία, Δωροθέα και Μίλα, και φυσικά αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Μιλώντας στο SHAPE για το σώμα της και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, η Ελένη Πετρουλάκη είχε δηλώσει πρόσφατα: «Είναι μύθος ότι εκτελώ πολλές ασκήσεις κοιλιακών καθημερινά! Οι πολλές επαναλήψεις στους κοιλιακούς ή σε ασκήσεις πλάγιων δεν καίνε το λίπος. Το ανθρώ­πινο σώμα δε δουλεύει έτσι. Βέβαια, η δίαιτα, σε συνδυασμό με έντονη αερόβια άσκηση, βοηθά, αλλά το βάρος που χάνω δεν προέρχεται μόνο από λίπος. Τι κάνω λοιπόν; Ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης! Έπειτα από πολλές δοκιμές κατέληξα σε αυτό το πρόγραμμα που έχει αποτέλεσμα:

- Κάνω για 10-15 λεπτά γρήγορο τρέ­ξιμο σε ανηφόρα ή σκαλιά ή σε sprints. Καις πάρα πολύ λίπος, ενισχύεις το μεταβολισμό και δουλεύεις και τους μυς της κοιλιάς και της μέσης.

- Για τα επόμενα 10-15 λεπτά εκτελώ ένα πρόγραμμα αντίστασης με βάρη. Τα βάρη και γενικά οι ασκήσεις αντίστασης είναι πολύ σημαντικά για να απαλλαγείς από το περιττό λίπος».