Θύμα της κρίσης που δεν λέει να περάσει και ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος για να συμπληρώσει το εισόδημά του αναγκάστηκε να ζητήσει δουλειά ως σερβιτόρος σε καφέ της γειτονιάς του.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωινό mou», διευκρινίζοντας: «Θα δουλέψω σε ένα μαγαζάκι στη γειτονιά μου, στο Παγκράτι. Δε θα δουλέψω ως μπάρμαν, θα δουλέψω ως σερβιτόρος. Έχω κάτι τρύπες και πρέπει να τις βουλώσω». 

Όσο για τον αν το θεωρεί πισωγύρισμα ο ηθοποιός απάντησε: «Δε θεωρώ ότι κάνω πισωγύρισμα μ' αυτόν τον τρόπο. Συμπληρώνω το εισόδημά μου, κι αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος γιατί τον ξέρω».

Η δουλειά δεν είναι ντροπή και καλά κάνει ο ηθοποιός που προτίμησε να εργαστεί ως σερβιτόρος παρά να ποντάρει στην αναγνωρισιμότητα που έχει εξασφαλίσει μέσω της δουλειάς του και να την εξαργυρώσει με ποικίλους τρόπους. Εντούτοις, όταν σου προτείνουν δουλειά στην παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» στο Εθνικό και την αρνείσαι λέγοντας με πομπώδες ύφος πως «υπάρχουν και άλλα μπουρδέλα στην Αθήνα να πάω να δουλέψω», πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις συνέπειες των λεγομένων σου. Και ο Ορέστης Τζιόβας καθώς φαίνεται, είναι...

Φ.Π.