​Φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη, η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει ότι είναι έτοιμη να γίνει μάνα! Είναι ευτυχισμένη και νιώθει ότι τον ήξερε χρόνια πριν!

«Με το που συγκατοικήσαμε, ήταν σαν να μέναμε μαζί όλη μας τη ζωή. Ούτε ο Ανδρέας βρήκε παραξενιές σε μένα ούτε εγώ σε εκείνον. Μας ευχαριστούν τα ίδια πράγματα. Πάμε στην Αίγινα, παίρνουμε τα sup μας και κάνουμε όρθιο paddling ή παίρνουμε το μηχανάκι και κάνουμε βόλτες στην παραλιακή» τόνισε η τραγουδίστρια μιλώντας στο περιοδικό People.

Το σοκ του χαμού του μπαμπά της την έκανε ακόμα να πάρει αποφάσεις: « Αναθεώρησα ποια είμαι, τι έχω ζήσει, τι επέτρεψα και κατάλαβα πως για ότι συμβαίνει στη ζωή μας φταίμε μόνο εμείς. Εμείς το επιτρέπουμε να συμβεί. Στην αρχή είχα ενοχές, όχι τώρα».

Τι λέει για τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη: «Ένας χωρισμός σημαίνει πως κάτι ήταν στραβό, αλλά είναι και μια έξοδος. Βγήκα και προχώρησα.»

Πως είπε στην οικογένειά της ύστερα από 12 χρόνια σχέσης με τον Τόνυ Μαυρίδη ότι χώρισε: «Δεν ήταν εύκολο, όπως δεν ήταν εύκολο ούτε για τους γονείς του Τόνυ. Ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, κάθε γονιός αναρωτιέται τι πέρασε το παιδί του για να φτάσει σε αυτό το σημείο.»