current views are: 1

1 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση23:01

Χωρισμός «βόμβα» στη showbiz για πασίγνωστη τραγουδίστρια και οδηγό της Formula 1

Τέλος στη σχέση τους μετά από πέντε χρόνια, αποφάσισαν να βάλουν Nicole Scherzinger και Lewis Hamilton.

Δημοσίευση 23:01’
αρθρο-newpost

Τέλος στη σχέση τους μετά από πέντε χρόνια, αποφάσισαν να βάλουν Nicole Scherzinger και Lewis Hamilton.

Τέλος στη σχέση τους μετά από πέντε χρόνια, αποφάσισαν να βάλουν Nicole Scherzinger και Lewis Hamilton.

Το ζευγάρι, είχε χωρίσει άλλες δυο φορές: Mια τον Ιανουάριο του 2010 και τη δεύτερη, τον Ιούλιο του 2011. Τα ξαναβρήκαν το 2012 μερικούς μήνες αργότερα, αλλά φαίνεται πως τα προβλήματα και οι διαφορές τους ήταν αυτές που επικράτησαν, με αποτέλεσμα να χωρίσουν πάλι, αλλά αυτή τη φορά οριστικά.

Οι δυο τους, ήταν μαζί από το 2007, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα με την απόσταση, μιας και οι αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, δεν τους άφηναν πολύ κοινό χρόνο ώστε να συναντηθούν.

Τον χωρισμό, επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος τύπου της Nicole.

Όσο για τους φίλους της; Λένε πως η 34χρονη πρώην τραγουδίστρια των «Pussycat Dolls» και νυν κριτής του «X-Factor», είναι πληγωμένη, απογοητευμένη και πολύ λυπημένη.

Εντύπωση πάντως προκαλεί, πως στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση στις 10 Ιουνίου, οι δυο τους έδειχναν ευτυχισμένοι και σαν να μην συμβαίνει τίποτα στη σχέση τους.

Μάλιστα ο 28χρονος οδηγός της Formula 1, είχε αφήσει να εννοηθεί πως σύντομα θα τρώγαμε κουφέτα, μιας και σκόπευε να της κάνει πρόταση γάμου έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Το τι άλλο μεσολάβησε πέρα από την μεταξύ τους απόσταση, το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους.


σχετικα αρθρα