Πολλά διάσημα μοντέλα βρέθηκαν στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του Κριστιάν Ντιόρ αλλά η Jourdan Dunn δεν ήταν μια από αυτές, αφού το στήθος της δεν ταίριαζε με το ύφος του διάσημου οίκου μόδας.

Το 22χρονο μοντέλο είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Twitter από χτες, ότι δεν θα έπαιρνε μέρος στην  επίδειξη και μάλιστα έγραψε «Χα,χα! Μόλις ενημερώθηκα ότι δεν θα πάρω μέρος στην επίδειξη του Ντιόρ λόγω του μεγάλου στήθους μου. Αγαπώ τη μόδα!»

Σε μια συνέντευξη της τον Μάρτιο, το μοντέλο είχε πει πως είχε χάσει αρκετές δουλειές λόγω του χρώματος της ενώ κάποιος μακιγιέρ είχε αρνηθεί να τη βάψει, γιατί θα του έπαιρνε πολύ ώρα για να την κάνει άσπρη!

Μάλιστα το συγκεκριμένο γεγονός το επανέλαβε και στο twitter της: «Συνήθως μου λένε ότι με ακυρώνουν λόγω χρώματος, οπότε τώρα που ο λόγος είναι το στήθος μου, δε μου φαίνεται σοβαρό». Τα ρατσιστικά σχόλια στον χώρο της μόδας είναι συχνό φαινόμενο σύμφωνα με την Jourdan, οπότε τα σχόλια για το σωματότυπο της απλά δεν της κάνουν εντύπωση...