Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο «Down Town» Κύπρου για όλους και για όλα, χωρίς να μετράει τα λόγια του ή να φοβάται συγκρούσεις και σχόλια…

...για την κόντρα Ρέμου - Σφακιανάκη

«Έχω «τσακωθεί» με τον Αντώνη γι’ αυτό το μήνυμα γιατί, όπως σου είπα και προηγουμένως, θα υποστηρίξω μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, το δικαίωμα του οποιουδήποτε να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί του. Αυτό είναι δημοκρατία. Από την άλλη όμως, χάρηκα που πήρε θέση ο Αντώνης κι αυτό που του είπα ήταν: «Eπιτέλους μίλησες!». Ο Αντώνης έχει περάσει πολλά και δεν έχει πει τίποτα μέχρι τώρα! Πιστεύω ότι αν πάρει φόρα και αρχίσει να μιλάει, δεν θα τον σταματά τίποτα»!

...για τον Ηλία Ψινάκη

«Καταλαβαίνω ότι οι κανόνες του μάρκετινγκ επιβάλλουν στους καλλιτέχνες να μιλούν μόνο για τη δουλειά τους, αλλά δεν συμφωνώ. Θυμάμαι, όταν συνεργαζόμουν με τον Σάκη Ρουβά, ο Ηλίας Ψινάκης μου έβαζε “χοντρό χέρι” επειδή μιλούσα, αλλά δεν άκουγα τίποτα».

...για τις δηλώσεις του Γιάννη Πλούταρχου για τη Χρυσή Αυγή

Δεν έχω παρακολουθήσει τι είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά έμαθα ότι τον «έκραξαν» γι’ αυτή τη συνέντευξη. Θα ήταν εγκληματικό να δηλώνει «υπέρμαχος της Χρυσής Αυγής». Αυτές είναι ιστορίες για παλιανθρώπους. Και μόνο που το σκέφτομαι δηλαδή ανατριχιάζει η πλάτη μου. Δεν γίνεται ένας καλλιτέχνης να τάσσεται υπέρ της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά. Αλλά, ό,τι και αν είπε, ακόμα και αν δεν συμφωνώ με την άποψή του, εγώ θα υποστηρίξω το δικαίωμά του να τη λέει. Και ειλικρινά προτιμώ οποιαδήποτε άποψη από τη σιωπή του καναπέ»!