Η ιέρεια του χιπ έρχεται μόνο για μία νύχτα στην Ελλάδα, για το Rockwave Festival, και θα συναντηθεί με το ελληνικό κοινό στο Terra Vibe Park τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Η Lana del Rey δημιούργησε αίσθηση με την αψεγάδιαστη εξωτερική της εμφάνιση και την αινιγματική της παρουσία το 2011, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη μεγάλη επιτυχία της, «Video Games». Από τότε συνεχίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα με την περσόνα που έχει αναπτύξει και παρουσιάζει στο κοινό.

Μία περσόνα που συνδυάζει τη femme fatale, την diva του Hollywood των ‘50s, τη λολίτα που μπορεί και να ευχαριστιέται την απώλεια της αθωότητάς της, αλλά και μία πιο ρομαντική εκδοχή της Jessica Rabbit.

Η κινηματογραφική παρουσία της και ο τόνος της φωνής της, που θυμίζει πιο σέξι (αν γίνεται) Marilyn Monroe μπορούν να σαγηνεύσουν κάθε πλάσμα που βρίσκεται μπροστά της.

Και η μουσική... η παραδόξως πανέμορφη μουσική, κεντημένη με μαλακές νότες πιάνου και κυκλοθυμικές χορδές. Ατμοσφαιρική και, ίσως λίγο, μανιοκαταθλιπτική, όταν την ακούς, αισθάνεσαι σαν να ακούς τη μουσική από μία ταινία που δεν υπάρχει.