Εκτός από όμορφη και ταλαντούχα, η ηθοποιός Τρέισι Σπυριδάκος είναι μια γυναίκα που λατρεύει τον τόπο καταγωγής της, την Ελλάδα και δεν έχει κανένα σκοπό να το κρύψει.

Η Τρέισι Σπυριδάκος, που πρωταγωνιστεί στην πιο δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά, το "Revolution", έδωσε συνέντευξη στην ένθετο people του Πρώτου Θέματος και μίλησε, εκτός των άλλων, για τις θυσίες που απαιτούνται για τον ρόλο της.

«Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, κάθε επεισόδιο είναι σαν να κάνουμε ταινία και τα γυρίσματα διαρκούν μέχρι και 15 ώρες την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα. Είναι εξαντλητικά και όταν δεν δουλεύεις στο σετ πρέπει να διαβάζεις το ρόλο σου. Αισθάνομαι όμως ευγνωμοσύνη και κάθε μέρα ευχαριστώ το Θεό που πέρασα από ακρόαση και κατάφερα να παίξω σε αυτή τη σειρά», λέει χαρακτηριστικά.

Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε και το τι είναι αυτό που λατρεύει περισσότερο στην Ελλάδα. Το φαγητό! «Μπορώ να τρώω τόνους ελληνικού φαγητού και πάντα φεύγω από την Ελλάδα με έξτρα κιλά. Το αγαπημένο μου είναι λίγο βαρύ… το κοκορέτσι».
Όπως λέει νοσταλγεί την Ελλάδα: «Τόσο τα ελληνικά νησιά όσο και το χωριό μου κοντά στη Σπάρτη είναι ιδανικά μέρη για αναζωογόνηση. Είμαι αρραβωνιασμένη και σκοπεύω να παντρευτώ στην Ελλάδα».