current views are: 2

8 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση10:04

Ο Βαγγέλης Περρής προκαλεί: «Να σταματήσει ο Αρναούτογλου να απογοητεύει το κοινό του»!

Και η κόντρα με ανταλλαγή καυστικών σχολίων συνεχίζεται. Πρωταγωνιστές αυτής ο Βαγγέλης Περρής και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Δημοσίευση 10:04’
αρθρο-newpost

Και η κόντρα με ανταλλαγή καυστικών σχολίων συνεχίζεται. Πρωταγωνιστές αυτής ο Βαγγέλης Περρής και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Και η κόντρα με ανταλλαγή καυστικών σχολίων συνεχίζεται. Πρωταγωνιστές αυτής ο Βαγγέλης Περρής και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, o πολύπειρος δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη μίλησε για τη σχέση του με το «καλό παιδί της τηλεόρασης» με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο.

«Η σχέση που έχει ο Γρηγόρης με τον χρόνο είναι αυτή που έχει με τα κιλά του. Έχει μιλήσει για μένα πολύ παραπάνω. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι εγώ τον εκτιμούσα. Εμένα μου ζητήθηκε να πω τη γνώμη μου για τον Γρηγόρη – δεν κάλεσα κανένα να του πω τη γνώμη μου γι’ αυτόν. Την είπα και ήταν διατυπωμένη με τον ευγενέστερο τρόπο που μπορούσε να γραφτεί. Μετά απ’ αυτό, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο Γρηγόρης συνέτριψε την εικόνα του καλού παιδιού… Ελπίζω να το καταλάβει, να το διορθώσει και να σταματήσει να απογοητεύει το κοινό του, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τόσο κιμπάρης όσο είχαμε πιστέψει».

«Ισχύει ότι αυτή η κόντρα κρύβει ένα ραδιοφωνικό παρασκήνιο» τον ρωτά ο δημοσιογράφος και ο ίδιος απαντά με ειλικρίνεια:

«Αυτό είναι μια ερμηνεία ψυχολογικού χαρακτήρα, που πιστεύω ότι δεν έχει τα όπλα και τα εργαλεία ο Γρηγόρης να την κάνει. Πώς βγάζει το συμπέρασμα ότι είμαι ένα κωλόπαιδο, που ζηλεύω τη ραδιοφωνική του επιτυχία; Πιστεύω οτι η εκπομπή που κάνουν ο Λιανός, η Κωστάκη και ο Γρηγόρης -αναφέρω πρώτα τα παιδιά, γιατί είναι περισσότερες ημέρες και ώρες στο ραδιόφωνο- είναι μια πολύ καλή εκπομπή. Ο Γρηγόρης προσπαθεί να κάνει το ψυχολογικό μου προφίλ χωρίς να ‘χει τη δυνατότητα. Από που με ξέρει ο Γρηγόρης; Ξέρει τον χαρακτήρα μου, τις σκέψεις μου, τον τρόπο που λειτουργώ; Εξ’ αποστάσεως ψυχίατρος; Το μόνο που κατάφερε ήταν να “κρεμάσει” όλα αυτά που έδειχνε να υπηρετεί τόσα χρόνια. Θα έπρεπε πριν μιλήσει, να θυμηθεί ένα στοιχείο το οποίο ξέρει. Όταν θέλησε να βγει σε ραδιόφωνο της Αθήνας, εγώ σε μισή ώρα είχα κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες: πόσα θα παίρνει, πότε θα βγαίνει, κ.ο.κ., με προσωπικές διαπραγματεύσεις. Επίσης μπορεί να ρωτήσει του συνεργάτες τους Sfera ότι, εγώ είχα αποφασίσει να φύγω και με ρώτησαν ποιος μπορεί να με αντικαταστήσει, πρότεινα τον Γρηγόρη».


σχετικα αρθρα