Μετά τον Monsieur Minimal με full band live και dj set από την Άννα Μαρία Χαροκόπου, αυτή την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, στο Hytra Bar Restaurant στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, το δεύτερο Disaronno 5|25 Live Session.

Imam Baildi live - Ακολουθεί dj set από τον Μανώλη Οικονόμου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα 5|25 Live Sessions μεταφέρονται στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και το Hytra Bar Restaurant. Μερικοί από τους αγαπημένους καλλιτέχνες που είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε στα 5|25 Live Sessions, σε ζωντανή εμφάνιση στο πλαίσιο των καλοκαιρινών βραδιών… Disaronno 5|25 Live Sessions On the Roof. Μετά από κάθε live ακολουθεί party με τους παραγωγούς του Εν Λευκώ 87.7 στα deck.

Και όλα αυτά, με γεύση από Disaronno Sour, το free welcome cocktail που θα προσφέρεται σε όσους τυχερούς παραβρεθούν στη βραδιά. Ένα από τα εμβληματικά και χαρακτηριστικά ποτά της γειτονικής χώρας, τo Disaronno, το πιο γνωστό Ιταλικό λικέρ στον κόσμο που για πάνω από 500 χρόνια αποτελεί τον «εκπρόσωπο» της Ιταλικής κουλτούρας, θα γίνει το ιδανικότερο συνοδευτικό των 5|25 Live Sessions on the Roof.

Ακολουθούν Penny and the Swingin’ Cats και Burger Project

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00, το live ξεκινά στις 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ με free cocktail