Περιζήτητος εργένης και καλό παιδί! Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει εδώ και καιρό ανοίξει φτερά για το δικό του χολυγουντιανό όνειρο, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνά την πατρίδα του και φροντίζει με την πρώτη ευκαιρία να την επισκεφθεί και να «κλείσει» κάποιες δουλειές και εδώ. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος του MTV και του Γιώργου Σατσίδη και μίλησε για τη νέα του ταινία, αμερικανικής παραγωγής, την παραβίαση της προσωπικής του ζωής αλλά και τον... έρωτα! Αυτόν τον αναζωογονητικό Θεό που έρχεται συχνά πυκνά στη ζωή του.

Για την καριέρα στο Χόλυγουντ:

«Δεν μετάνιωσα που δεν έφυγα πιο νωρίς για την Αμερική. Πολλοί λένε ότι πρέπει να είσαι πολύ νέος όταν πας εκεί. Εγώ βλέπω ότι ο Χάρισον Φορντ έκανε την πρώτη του οσκαρική ταινία στα 45 του»!

«Την πατάω εύκολα στον έρωτα!»

«Επειδή τον μισό χρόνο είμαι εδώ, η προσωπική ζωή μου μοιράζεται. Έχω μάθει με το που αλλάζω χώρο να προσαρμόζομαι. Στο Λος Άντζελες αλλά και στην Ελλάδα δεν ευδοκιμεί ένας έρωτας γιατί μοιράζω τον χρόνο μου και πότε είμαι εκεί και πότε εδώ.

Δε δυσκολεύομαι να ερωτευτώ. Είμαι ευαίσθητος και την πατάω εύκολα! Η δέσμευση είναι κάτι που έρχεται από μόνο του χωρίς να το καταλάβεις, έρχεται και δε σε ρωτάει. Η τελευταία φορά που δεσμεύτηκα ήταν πριν πολλά χρόνια. Η μοναχικότητα βέβαια με έχει διδάξει πολλά πράγματα. Το κυριότερο είναι ότι έχω μάθει να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, να περνάω καλά με τον εαυτό μου και να μην φοβάμαι ότι θα μείνω μόνος για μεγάλο χρονικό διάστημα» αποκάλυψε η γοητευτικός ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας:

«Όλοι οι άνθρωποι είναι κυνηγοί στον έρωτα. Οι γυναίκες κυνηγάνε με τα δίχτυα ενώ οι άντρες με καμάκια. Στην Αμερική σαφώς αισθάνομαι περισσότερο κυνηγός, αφού έχω περισσότερες ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο το ερωτικό, εκεί μπορείς να πειραματιστείς σε τρόπο προσέγγισης καθώς δεν είσαι γνωστός και μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θα τολμούσες να κάνεις ποτέ εδώ. Δεν έχω στάνταρ εμφανισιακά στις γυναίκες. Θέλω να είναι χαρούμενη και να είναι ο εαυτός της. Ο τέλειος άνθρωπος είναι αυτός που είναι ο εαυτός του». 

Για την εισβολή των μίντια στην ιδιωτική ζωή:

«Κάποια στιγμή η κατάσταση με τους παπαράτσι στην Ελλάδα είχε ξεφύγει! Υπήρχε μέχρι και ομάδα με μηχανάκια που έβγαιναν να φωτογραφίσουν. Είχαν ξεφύγει οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι νόμιζαν ότι κυνηγούσαν τη Νταϊάνα».