Ένα ακόμα χτύπημα επεφύλασσε η ζωή στην Τζένη Βάνου που το περασμένο Σάββατο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με λέιζερ για την αφαίρεση όγκου από τον λάρυγγα.

Η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και λίγο καιρό δεν μπορούσε να καταπιεί με ευκολία και γι΄ αυτό επισκέφτηκε γνωστό ωτορινολαρυγγολόγο για να ζητήσει τη βοήθειά του. Εκείνος λοιπόν εντόπισε τον όγκο και της είπε ότι πρέπει να χειρουργηθεί.

Το ηθικό της Τζένης Βάνου αναπτερώθηκε κάπως όταν ο γιατρός της είπε ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί με χειρουργείο, ενώ όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της ο όγκος δεν είναι μεταστατικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, στο πλευρό της τραγουδίστριας από την πρώτη στιγμή είναι τα δύο της παιδιά, η Αθηνά και ο Μιχάλης, ενώ από τους συναδέλφους της την επισκέφτηκε μόνο το Τέρης Χρυσός.

Τώρα όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της βιοψίας για να δουν πως θα προχωρήσουν παρακάτω, με την αγωνία της Τζένης Βάνου να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η περιπέτεια με την υγεία της ήταν ένα ακόμα χαστούκι για τη γνωστή τραγουδίστρια που αντιμετωπίζει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πριν λίγα χρόνια είχε πουλήσει τα πάντα και είχε επενδύσει τα χρήματά της για να ανοίξει ένα μίνι μάρκετ, στο οποίο θα απασχολούνταν η ίδια και ο γιος της. Όμως τρία χρόνια αργότερα αναγκάστηκε να το κλείσει, αφού όσα έβγαζε δεν κάλυπταν καν τις πάγιες ανάγκες της.

Αυτό που την απασχολεί πάντως τώρα είναι να πάνε όλα καλά με την υγεία της, να αναρρώσει και όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τον δρόμο τους.

Τα γρήγορα περαστικά μας!