current views are: 1

11 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση11:08

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραδέχεται: «Φαιδρό να είμαι στα περιοδικά για το μαγιό μου»!

Τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα με την ταραχώδη ζωή, τα αδιάκριτα media και οι φωτογραφίες που κοσμούν τα περιοδικά ποικίλης ύλης. 

Δημοσίευση 11:08’
αρθρο-newpost

Τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα με την ταραχώδη ζωή, τα αδιάκριτα media και οι φωτογραφίες που κοσμούν τα περιοδικά ποικίλης ύλης. 

Τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα με την ταραχώδη ζωή, τα αδιάκριτα media και οι φωτογραφίες που κοσμούν τα περιοδικά ποικίλης ύλης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για όλα, ενώ ανακοίνωσε πως από Χειμώνα θα εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαή Απέργη.

Σε ενοχλεί η εισβολή των media στην προσωπική σου ζωή, τη ρωτά ο δημοσιογράφος που τη φιλοξενούσε στον Astra fm με την καταξιωμένη τραγουδίστρια να απαντά: «Δεν κρύβομαι, αλλά δεν φανερώνομαι. Σε μέρη που είναι επικίνδυνα, δεν πηγαίνω. Δεν υπάρχει λόγος. Εγώ θέλω οι άνθρωποι να με βλέπουν δημόσια επειδή τραγουδάω. Ούτε γιατί πάω με τις φίλες μου, ούτε γιατί έχω έναν σύντροφο και πάω βόλτα, ούτε γιατί είμαι στην παραλία. Με αυτά πραγματικά γελάω, γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξής σου στα περιοδικά. Όταν είσαι στα περιοδικά, αναπόφευκτα, ας είσαι γιατί κάνεις αυτό που κάνεις. Γιατί φόρεσα ένα μαγιό και γιατί βγήκα με κάποιον, δεν μπορώ να το ερμηνεύσω (ως θέμα δημοσίευσης) και το θεωρώ φαιδρό. Είναι φαιδρό να είμαι στα περιοδικά για αυτόν τον λόγο», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε:

«Δεν εκτίθεμαι ιδιαίτερα. Δεν με κυνηγάνε και δεν τους κυνηγάω. Δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω. Αν με έχουν πετύχει επειδή πάω στο σούπερ μάρκετ, ας με βγάλουν φωτογραφία. […] Δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό και κάνει και μεγάλη ζημιά. Σε ένα περιοδικό βρίσκεσαι για όλους τους άλλους λόγους και όχι επειδή τραγουδάς. Αυτό δεν με ενδιαφέρει και ας μη με βάλουν καθόλου». 


σχετικα αρθρα