Τι να σου κάνουν κι οι μαύρο δημοσιογράφοι, τι να σου κάνουν και οι έρμοι πτωχοδιάσημοι, τι να σου κάνουν και οι αναγνώστες που χασμουριούνται από πλήξη; Ζητούν οι μεν συνέντευξη για το μεροκάματο, δίνουν και οι δε γιατί γι' αυτό έγιναν πτωχοδιάσημοι. Η ωραιότατη και ταλαντούχος κ. Τζένη Θεωνά απαντά στο θέμα της απιστίας, που όπου να 'ναι θα μάθουμε τις απόψεις όλων όσοι υπάρχουν σε πίστες, σκηνές, πλατό για το θέμα και θα τελειώνουμε.

«Έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρη», δήλωσε για το αν την έχουν απατήσει ποτέ και συνέχισε με την αντίδρασή της: «αντέδρασα, πολύ ψύχραιμα σε σχέση με άλλα περιστατικά, τα οποία με είχαν κάνει έξαλλη. Αυτό ήταν τόσο σοκαριστικό, που με ακρωτηρίασε αντί να μου προκαλέσει οργή».

Ας μάθουμε, γιατί μας καίει, και αν η ίδια θα συγχωρούσε μια ενδεχόμενη απιστία;
«Σε μια σχέση που αισθάνομαι ότι έχω δώσει όλο μου τον εαυτό, όλη μου την πίστη, δεν ξέρω αν θα τη συγχωρούσα. Από την άλλη, επειδή αγαπώ πολύ τους ανθρώπους, τις ανάγκες τους και τις αδυναμίες τους, υπό προϋποθέσεις, νομίζω ότι θα μπορούσα να συζητήσω τα πάντα, τουλάχιστον με κάποιον που αγαπώ βαθιά και σέβομαι».

Τέλος, συγκλονίζει με την τοποθέτησή της για το αν έχει απατήσει ποτέ:
«Όχι, έχω φοβερές αντιστάσεις. Δεν θα μπορούσα να απατήσω σύντροφό μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα μοιραστώ μια στιγμή με κάποιον, ο οποίος θα γνωρίζει κάτι τόσο ιδιαίτερο για μένα και δεν θα το ξέρει ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου. Προτιμώ να με απατήσουν παρά να βρεθώ εγώ σε αυτόν τον κυκεώνα ενοχών».

Στη σωρεία τοποθετήσεων σε φωτοτυπία, έχουμε έτοιμες και τις απαντήσεις προς χρήσην κάθε νέας, μεγάλης ή μεσαίας σταρ, για το αν έχει κάνει one stand (απ: όχι ποτέ), αν βάζει την καριέρα της πάνω απ' όλα (απ: όχι, στόχος είναι να φτιάξω οικογένεια), αν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις (απ: ναι, αλλά φυσικά σηκώθηκα και έφυγα προσβεβλημένη), αν έχει περάσει φτώχεια (απ: ήταν όταν ξεκινούσα την καριέρα μου που ζούσα με φιστίκια, χωρίς ρεύμα και έμπαινα στο λεωφορείο!), για τα ελαττώματα (απ: η ειλικρίνειά μου, η τελειομανία μου και η απίστευτη τιμιότητά μου), για όποια νέα σχέση (απ: παρακαλώ, δε θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά να απασχολώ μόνο με τη δουλειά μου), για το αν θα έκανε γυμνό (απ: στο όντως γυμνό λέω όχι, αλλά αν είναι καλλιτεχνικό και το χρειάζομαι στη δουλειά θα το κάνω) κλπ.
… τι πλήξη! 

Α.Τ.