«Θυμάμαι τη μέρα που γέννησα την κόρη μου σαν να ζούσα σε ένα παράλληλο σύμπαν. Σαν να ζούσα σε ταινία. Ξεκίνησαν το πρωί να πάω στη δουλειά. Η εκπομπή θα σταματούσε για το Πάσχα. Μόλις έφτασα στο κανάλι μετά από λίγο έσπασαν τα νερά. Αιφνιδιάστηκα. Προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Στο μαιευτήριο θυμάμαι ότι είχα μια περίεργη υπερένταση και μία έξαψη, συνδυασμένη με φόβο, επειδή ένιωθα ότι όλο αυτό θα γινόταν σε ένα μήνα και φοβήθηκα μήπως κάτι είχε πάει στραβά. Εκείνη την ώρα τρομοκρατήθηκα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τη γέννηση της μονάκριβης κόρης της.

Η ίδια δηλώνει απίστευτα ευτυχισμένη, ζώντας την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

«Θα το ξαναέκανα και δε θα το σκεφτόμουν λεπτό. Απλά μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς γίνεται να αγαπάς και το δεύτερο παιδί, όπως το πρώτο. Νιώθω τόσο πρωτόγνωρη ευτυχία και τόση αγάπη για τη μικρή αυτή τη στιγμή», δήλωσε η όμορφη παρουσιάστρια.

Όσο για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ίδια λέει ότι κάποια στιγμή σταμάτησε να ζυγίζεται.

«Δεν με άγχωσαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Κάποια στιγμή σταμάτησα να ζυγίζομαι. Στα συν 18 κιλά δεν ανέβηκα ξανά στη ζυγαριά. Όλες οι φίλες μου, μου έλεγαν να σταματήσω να ζυγίζομαι γιατί τα περισσότερα κιλά τα παίρνεις τον ένατο μήνα. Εγώ βέβαια με το που μπήκα στον ένατο γέννησα. Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ούτως ή άλλως έχασα τα δέκα κιλά. Από τότε έχει κολλήσει η ζυγαριά. Να σου πω, όμως ότι δεν με νοιάζει. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Τη διατροφή μου δεν την πρόσεχα, γιατί το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ανταπεξέλθω στον θηλασμό», εξήγησε.

Άλλωστε την εγκυμοσύνη της την είδε και σαν ένα διάλειμμα από το αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούσε.

«Έχω επτά – οχτώ παραπάνω κιλά, αλλά δεν βιάζομαι να τα χάσω. Τους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης μου δεν αγχώθηκα καθόλου για το τι θα φάω και πόσα κιλά θα πάρω. Ήταν και ένα πολύ ωραίο διάλειμμα, έπειτα από τόσα χρόνια συστηματικής διατροφής. Έβγαλα ένα πολύ μεγάλο απωθημένο μου και έφαγα ότι μου έκανε όρεξη. Τώρα είμαι σε μια φάση που αρνούμαι να ξαναμπώ σε αυστηρό πρόγραμμα», τόνισε.