Αναγκάστηκε να κλείσει το κομμωτήριο που είχε ανοίξει στην Κυψέλη, αλλά τελικά ανακάλυψε ότι «υπάρχουν άγγελοι» και εκείνη βρήκε τον δικό της. Ο λόγος για την Καίτη Φίνου που αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ένας άνδρας την πήρε τηλέφωνο και διαβεβαιώνοντάς της ότι δεν ήταν φάρσα, της ζήτησε να συναντηθούν για να τη βοηθήσει.

Πριν από μερικούς μήνες, η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά, χρεώθηκα για να τα βγάλω πέρα και βρέθηκα σε αδιέξοδο. Έκανα λάθη σε αγορές, συνεργάτες. Μόνο αν γίνει ένα θαύμα και βρω οχτώ χιλιάδες ευρώ για να καλύψω τα επείγοντας χρέη μου θα κατορθώσω να το κρατήσω».

Και αυτή πρέπει να ήταν η αφορμή του τηλεφωνήματος που δέχτηκε για το οποίο δήλωσε: «Κλείσαμε ραντεβού και συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην είσοδο γνωστού πολυκαταστήματος στην Ομόνοια. Ο άνθρωπος αυτός ήταν μεταξύ τριάντα πέντε και σαράντα χρονών. Μου έδωσε ένα φάκελο λέγοντάς μου: “ελπίζω με αυτό να βοηθηθείς”. Πριν προλάβω να τον ανοίξω είχε φύγει σχεδόν τρέχοντας και από τότε δεν τον είδα ξανά».

Μάλιστα έκπληκτη ανακάλυψε ότι ο άγνωστος αυτός άνδρας της είχε δώσει 7.000 ευρώ. «Όταν άνοιξα τον φάκελο έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχε βάλει μέσα 7.000 ευρώ, χρήματα που χρειαζόμουν για να ανασάνω οικονομικά», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Tελικά όντως υπάρχουν ακόμη καλοί άγγελοι!