Η Ελένη Μενεγάκη, εξυπνότατα κινούμενη, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα social media και να διαχειρίζεται μόνη της, τα όσα αφορούν στην διαχείριση της διασημότητας της και στην αυτοδιαφήμιση της.

Έτσι έχουμε δει την Ελένη να τηγανίζει μπακαλιάρο, να διαλέγει ζαργάνες, να κολυμπά με μπικίνι, να κάνει ηλιθορεπεια με μπικίνι, να περπατά με μπικίνι, αυτήν με μπικίνι και το σκύλο της –χωρίς μπικίνι εννοείται- αυτήν με κοντό πουκάμισο και από μέσα μπικίνι, να θωπεύει τις ντοματιές σε ένα μποστάνι καλ. Όμως άλλο αυτές οι φωτογραφίες και άλλο εκείνες που τραβούν οι φωτορεπόρτερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «NEWS», λοιπόν, βλέποντας κάποιες πόζες της, με μπικίνι φυσικά, αλλά μπραζίλιαν αυτή τη φορά, αισθάνθηκε πολύ οργισμένη.

«Δεν αντέχω άλλο...» φέρεται να είπε σύμφωνα με την εφημερίδα, «μου βιάζουν την προσωπική ζωή. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία... Και η υπομονή έχει τα όριά της».

Πιθανόν η υπομονή να έχει όρια, ένα μπικίνι όμως παραπάνω, τι ψυχή έχει, κυρία Ελένη(σ.σ: αλήθεια, τόσα πολλά μπικίνι που έχει, μόνο αν έχει δική της βιοτεχνία εξηγούνται)…