Με τσιγγάνικο στιλ φωτογραφήθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα για το περιοδικό Life και έδωσε μια συνέντευξη μέσα την αισιοδοξία.

Πώς βλέπει το μέλλον; «Ευοίωνο»! δήλωσε αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους Έλληνες άφωνους, αλλά βιάστηκε να διευκρινίσει: «Πιστεύω ότι τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ και πως ό,τι έγινε, έγινε για το καλό μας. Σίγουρα οι πολιτικοί φέρουν μεγάλη ευθύνη για ό,τι συνέβη ωστόσο κάναμε κι εμείς λάθη ως πολίτες. Εμείς τους ανεβάσαμε στην εξουσία, δεν τους φέραμε από τον Άρη και ως εκ τούτου έχουμε τις ευθύνες μας».  

Για το καλό μας, λοιπόν, αλλά η ίδια η Μπέτυ δεν την πλήρωσε την κρίση διότι«εμένα δεν με επηρέασε τόσο» όπως είπε, «γιατί δεν υπήρξα ποτέ σπάταλος άνθρωπος. Δεν ψώνιζα ιδιαίτερα ούτε ήμουν όλη μέρα στα κομμωτήρια. Ήμουν και είμαι οικονόμα. Ευτυχώς δεν έπεσα στην ανάγκη του να κάνω οποιαδήποτε δουλειά μου πρότειναν επειδή δεν θα είχα να ζήσω. Από την άλλη έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου, ένα στήριγμα, που εξασφαλίζει στην οικογένειά του μία άνεση». Δηλαδή οι υπόλοιποι ήμασταν όλοι σπάταλοι και δεν παντρευτήκαμε με στηρίγματα!

Μετά από όλα αυτά, καλύτερα να βλέπουμε τις όμορφες πόζες, παρά να διαβάζουμε τα λεγόμενα της, που αν μη τι άλλο μας πληγώνουν!