Η Sarah Burge, έγινε γνωστή από τον μεγάλο αριθμό πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί ώστε να μοιάζει με την τερατώδη πλαστική κούκλα Barbie κατορθώνοντας να γίνει ένα φρικιό, που δημιουργεί αποτροπιασμό για την ψυχοπαθολογική της εμμονή και την απάνθρωπη εμφάνιση της. Η γυναίκα αυτή έχει και συμπεριφορές αποτρόπαιες. Πριν λίγο καιρό έκανε ενέσεις botox στην έφηβη κόρη της!

Τώρα η 50χρονη μητέρα, έγινε πάλι είδηση στις εφημερίδες και τα περιοδικά, καθώς έκανε δώρο στην δεύτερη και μόλις 7 ετών κόρη της για τα γενέθλιά της, μια δωροεπιταγή 7.000 ευρώ για αυξητική στήθους!

Το 7χρονο κοριτσάκι είναι τόσο επηρεασμένο από την εθισμένη στις πλαστικές μητέρα του, που όταν είδε το ανατριχιαστικό δώρο της μητέρα του ενθουσιάστηκε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της για το ότι κάποτε θα αποκτήσει τεράστια στήθη σαν τη μητέρα της!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Closer, η στοργική μητέρα, διευκρίνισε ότι την πλαστική επέμβαση, η μικρή Poppy θα την κάνει όταν φθάσει 16 ετών γιατί τότε είναι νόμιμο! Το εξωφρενικό δώρο που έκανε η μητέρα στο κοριτσάκι της, έγινε στο πλαίσιο ενός παιδικού πάρτι γενεθλίων, όπου όλα ήταν ροζ όπως στον κόσμο τη Barbie, αξίας 13.000 ευρώ, που έγινε σε ένα πολυτελέστατο ροζ λεωφορείο και που η 7χρονη Poppy με τις φίλες της έκαναν μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, μακιγιάζ, φόρεσαν ψεύτικες βλεφαρίδες με τι ευλογίες της φρικώδους μαμάς.

 

TAGS