Ήταν η πιο σέξι παρουσία του αείμνηστου «The Wall» ανάμεσα στην Ρούλα Βροχοπούλου, που όλο έκλαιγε, έναν που έμοιαζε με τον Ωνάση, τον νικητή που πηρέ τα λεφτά και κάνει δεν ξανάκουσε για αυτόν.

Η Σίσσυ Γιαννακοπούλου ήταν η ωραία και sexy του παιχνιδιού που είχε μάλιστα εντυπωσιάσει γιατί είχε συνάψει σχέση με έτερο παίκτη, ωραίο, ψηλό και με περιουσία στην Μύκονο. Υπήρξε δε, προστατευόμενη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ήταν εκείνα τα χρόνια, που παρακολουθούσαμε όλοι, κάτι έγκλειστους σε στούντιο – δοκιμαστικούς σωλήνες, σε μια απάνθρωπη παράκρουση παγκοσμίου σαδισμού όσον αφόρα την τηλεοπτική διασκέδαση. Τέλος πάντων, η για λίγο διάσημη Σίσσυ άφησε την Ελλάδα και μετακόμισε στην Αγγλία αναζητώντας προοπτική.

Και την βρήκε! Δούλεψε σε beauty spa του Λονδίνου και γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Amir Shirkhan, ενός Ιρανού που είναι αντιπρόεδρος σε εταιρία πετρελαίου, παρακαλώ! Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 7 Ιουλίου σε μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Σουηδίας, το Χέλσιμποργκ, στο οποίο είχε σπουδάσει ο Ιρανός γαμπρός.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς, επίσης…