Ήταν ένα μεγάλο sex sybol των περασμένων δεκαετιών, όταν, ύστερα από μια μεγάλη καριέρα ως παιδί θαύμα, στην νιότη της πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά Dukes of Hazzard.  

Ήταν η ωραία Ντέιζι, τυπική καλλονή, της αμερικανικής επαρχίας, όπου φορούσε μόνο καυτά σορτς και κυκλοφορούσε στην καρότσα «πειραγμένων» αγροτικών, βγάζοντας κραυγές όπως «ιχχχχααααα» και μιλώντας με προφορά «βλάχικα» αμερικανική. Ήταν η αγαπημένη των ΗΠΑ και το πιο περιζήτητο καυτό μοντέλο για διαβόητα περιοδικά. Το δε στιλ της το μιμήθηκαν χιλιάδες έφηβες σε όλο το πλανήτη. 

Πενηνταενέα χρόνων σήμερα και πάντα εμφανίσιμη, μιλά στην Huffington Post για την ξαφνική και τραγική αυτοκτονία του συζύγου της το 2010.

Η ζωή της τα χε δώσει. Μια καλή καριέρα, θαυμασμό, δόξα, φήμη. Ήταν επιπλέον, επιτυχημένη επιχειρηματίας σχεδιάζοντας κοσμήματα που της απόφεραν πολλά χρήματα. Είχε μια όμορφη ζωή, με δυο υπέροχες κόρες και έναν αγαπημένο, πτυχωμένο σύζυγο.

Ο ειδικευμένο στην σόουμπιζ, δικηγόρος Πίτερ Λόπεζ, ήταν ο άνδρας για 20 ολόκληρα χρόνια, χωρίς κανένα σύννεφο να σκιάζει την οικογενειών τους γαλήνη. Κι όμως…

… Στις 20 Απριλίου 2010, ο Πίτερ Λοπέζ, πήγε, όπως κάθε μέρα, τα παιδιά του στο σχολείο, γύρισε στο σπίτι, πήγε στο πίσω μέρος του κήπου και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα!

«Έχω διαβάσει πλέον πολλά βιβλία πάνω στο θέμα, αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι συνέβη. Δεν έκανε ναρκωτικά, έπινε σπάνια, είχαμε οικονομική σταθερότητα. Δεν ξέρω τι να πω» μπορεί πια να μιλήσει η Μπαχ, «θυμάμαι ακόμη κάθε λεπτομέρεια της μέρας που συνέβη. Ξυπνήσαμε, φάγαμε μαζί πρωινό, τον πήρα αγκαλιά και του είπα σ' αγαπώ -όπως κάναμε κάθε μέρα από τότε που παντρευτήκαμε.

Τον έπαιρνα μετά τηλέφωνο για να πάμε για φαγητό, όπως κάναμε τις Παρασκευές που πήγαινε αργά στο γραφείο, αλλά δεν το σήκωνε. Κάποια στιγμή άκουσα τον πυροβολισμό. Άρχισα να τρέχω προς τα εκεί και σταμάτησα, γιατί σκέφτηκα τα κορίτσια μου. Τελικά ήρθε η αστυνομία να δει τι συμβαίνει και τον βρήκαν νεκρό». Αυτά εκμυστηρεύτηκε η Κάθριν Μπαχ στην Huffington Post.

«Θεωρώ πως φταίει η πίεση που είχε» πρόσθεσε, «δούλευε τρελές ώρες και είχε πελάτες μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ όπως τον Μάικλ Τζάκσον. Οι κόρες μου τότε ήταν 11 και 14 ετών αντίστοιχα. Και ο πατέρας τους ήταν τα πάντα για αυτές. Η αυτοκτονία του μας διέλυσε. Ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και μετά τον χάσαμε. Προσωπικά ήμουν σε σοκ για ένα περίπου χρόνο. Μας βοήθησε πολύ και ο ιερέας μας. Τον πρώτο χρόνο ερχόταν για φαγητό στο σπίτι από 1 έως και 4 φορές τον μήνα».

Όταν η ζωή γράφει τα δικά της σενάρια ακόμη και για τις πιο αγαπημένες της πρωταγωνίστριες…