Κύμα οργισμένων αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ για το διαβόητο περιοδικό Rolling Stone που στο εξώφυλλου του τεύχους Αυγούστου έχει βάλει τον βομβιστή του μαραθωνίου της Βοστόνης, Τζοχάρ Τσαρνάεφ

 Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ξεσπαθώνουν κατά της διεύθυνσης του περιοδικού με το επιχείρημα ότι το Rolling Stone εξιδανικεύει τον τρομοκράτη χαρακτηρίζοντας οι περισσότεροι το  εξώφυλλο ως «προσβλητικό και απαράδεκτο».

Στο εξώφυλλο του Rolling Stone , ο 19χρονος που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στο μαραθώνιο της Βοστόνης, θεωρούν οι επικριτές του, πως εμφανίζεται ως ροκ σταρ και όχι ως τρομοκράτης. Αρκετοί επισημαίνουν σε σχόλια τους στο Twitter ότι ο μικρότερος από τα αδέρφια Τσαρνάεφ μοιάζει , όπως ποζάρει στο φακό, με το ίνδαλμα της μουσικής Τζιμ Μόρισον των «Doors».

Περίπου πέντε χιλιάδες άτομα έκαναν διάφορα σχόλια από χτες το βράδυ, όταν βγήκε στη διανομή το περιοδικό. Πολλοί απ΄ αυτούς μάλιστα έγραψαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πως θα σταματήσουν τη συνδρομή με το περιοδικό, ενώ άλλοι ότι δεν θα το αγοράσουν ποτέ ξανά.