Και ενώ η Kate Middleton ανά πάσα στιγμή θα γεννήσει το βασιλικό της μωρό, η Μεγάλη Βρετανία ζει στιγμές υστερίας με το μωρό που θα ρθεί, όλοι οι γαλαζοαίματοι τοποθετούνται για ονόματα και συναισθήματα, η βασίλισσα της Αγγλίας και προγιαγιά του μωρού, βιάζεται να έρθει στον κόσμο, για να πάει –επιτέλους- διακοπές.

«Φεύγω για διακοπές, οπότε περιμένω το μωρό να βιαστεί και να έρθει στον κόσμο σύντομα», είπε η  87χρονη βασίλισσα, κατά την διάρκεια ομιλίας της σε μαθητές. Η βασίλισσα, προκαθορισμένα, πάντα, απ το πρωτόκολλο πρέπει σε εννέα μέρες να αναχωρήσει για τη θερινή έδρα της στο κάστρο του Balmoral, στο Αμπερντινσάιρ της Σκωτίας!

Για το τι φύλλο επιθυμεί να είναι το δισέγγονο της, η Ελισάβετ δήλωσε το κλασσικό σε όλες τις γιαγιάδες του κόσμου: «γερό να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι».

Στο μεταξύ, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο έχουν κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο «St. Mary» όπου η Kate Middleton θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα William.

Μάλιστα, βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως η 31χρονη δούκισσα γεννά σήμερα, ενώ, η Camila Parker Bowles δήλωσε πως το πριγκιπικό μωρό αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας!