current views are: 1

22 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση13:23

Η Μαρία Μπεκατώρου femme fatale (και ο πόνος για το χαμό του γονιού της)

Εξώφυλλο έγινε η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου για το περιοδικό «Adore», πιο ωραία από ποτέ. 

Δημοσίευση 13:23’
αρθρο-newpost

Εξώφυλλο έγινε η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου για το περιοδικό «Adore», πιο ωραία από ποτέ. 

Εξώφυλλο έγινε η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου για το περιοδικό «Adore», πιο ωραία από ποτέ. Στην συνέντευξη που έδωσε μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της, Σπύρου, αλλά και πώς αντιμετώπισε η ίδια το χαμό, όταν δε προλάβαινε να πενθήσει λόγω των υποχρεώσεων του σόου «Your Face Sounds Familiar».

«Το ότι εγώ πέρασα ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός στη ζωή μου, είναι πολύ δικό μου, για την οικογένειά μου και για τους φίλους μας. Δυστυχώς, αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας. Και, μάλιστα, εκείνο το βράδυ, ήρθε ο κύριος Λάτσιος στο καμαρίνι μου και πριν βγω μου είπε: Και να μην γελάσει μια φορά παρά πολύ ο κόσμος δεν έγινε τίποτα…» δήλωσε η Μαρία και συμπλήρωσε για τον πατέρα της: «Με συγκίνησε πολύ. Ήταν πάρα πολύ ευτυχισμένος ο πατέρας μου και χαίρομαι γιατί κατάφερε να με δει στα περισσότερα επεισόδια του Your FaceSounds Familiar. Με παρακολουθούσε και με ξεμάτιαζε…».

Φυσικά ο γονιός καμαρώνει το παιδί του και χωρίς να εμφανίζεται σε μεγάλο σόου και το παιδί πονάει για τον γονιό, ακόμη και όταν δε το ξεματιάζει, αλλά ο αυθόρμητος χαρακτήρας της Μαρίας, την έκανε να απαλύνει και αυτή την περιγραφή της. Και κανένα σόου, καμία δουλειά, τίποτα δεν μπαίνει μπροστά στο σεβασμό για το μεγάλο αποχωρισμό, την αιώνια εξόδου κάποιου ανθρώπου, είτε παραχωρεί, είτε όχι το δικαίωμα αυτό ο κύριος Λάτσιος, ή κάθε κύριος Λάτσιος.  

 

 

 

Στην ίδια παρ όλα αυτά συνέντευξη, η Μαρία μίλησε και για τα άτομα που δεν φάνηκαν να χαίρονται με την επιτυχία που γνώρισε εκείνη φέτος, με την συνεργασία της στον ΑΝΤ1: «Έχω γνωρίσει σ’ αυτό το χώρο και άτομα που είναι ανταγωνιστικά και δεν έχουν χαρεί με την επιτυχία μου. Αδιαφορώ γιατί ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει».

 

Όσο για τα τηλεοπτικά της όνειρα; «Θα ήθελα σαν τρελή να κάνω εκπομπή με την Φαίη Σκορδά» είπε, «την εκτιμώ πολύ σαν τηλεοπτικό πρόσωπο και την αγαπώ πολύ τη Φαίη. Από άντρες, με τον Θανάση Αλευρά και με τον Κρατερό Κατσούλη και με τον Κώστα Μαρτάκη. Αλλά από αυτούς που είναι ήδη στην τηλεόραση μου αρέσει πολύ ο Νίκος ο Μουτσινάς». Μαρία αγαπημένη, είθε τα όνειρα σου να βγουν αληθινά…


σχετικα αρθρα