Πρώτο θέμα στην Bild ο Αντώνης Ρέμος, μεγάλος και με φωτογραφία!

Βέβαια η εφημερίδα που φημίζεται για τον λαϊκισμό της (τι; οι Έλληνες νομίζετε τον ανακαλύψαμε;), αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο στην ύπαρξη τους τονίζοντας: «Εκτροχιάστηκε Έλληνας τραγουδιστής και χλεύαζε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ένα πάρτι για 1.500 πλούσιους και διάσημους στην Μύκονο, όπου καταναλώθηκαν 300 μπουκάλια σαμπάνιας, η ακριβότερη από τις οποίες τιμάται στα 25.000 ευρώ», γράφει η Bild και αλλού συνεχίζει: «Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990». Η εφημερίδα βρίσκει πάτημα και αρχίζει το τροπάρια της για τους Έλληνες που μας θεωρεί Ωνάσηδες περίπου: «Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές», ενώ ειρωνεύεται τη χλιδή του πάρτι σε σύγκριση με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σήμερα!

Ο Αντώνης Ρέμος όμως, συνεχίζει με τα tweet και τις δηλώσεις του, να θεώρει εαυτόν μέσο Έλληνα, όπου με αυτόν τον «τον τρόπο αντιδράμε στην σκληρή, σημερινή πραγματικότητα, στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε», κηρύσσοντας την επανάσταση στα πρώτα τραπέζια πίστα, στα κότερα και στα φουσκωτά, στην Ψαρρού και στη παραλιακή.

Δηλαδή αν το μπορείς να το δεις με διάθεση της γελοιότητας που αξίζει στο θέμα, ο Αντώνης Ρέμος, είναι τραγουδιστής διαμαρτυρίας και μόλις, μέσα απ' την Bild δρομολογήθηκε η διεθνής καριέρα. Τώρα δεν έχει μόνο συναδέλφους τον Σάκη και την Παπαρίζου, με τους οποίους κατά καιρούς έχει κάνει κοινές εμφανίσεις, αλλά τουλάχιστον τον Μπομπ Ντίλαν, την Τζόαν Μπαέζ και τον Μπομπ Μάρλει. Το «κομμένα πια τα δανικά», ίσα που τραγουδιέται μετά το «Εμπρός της γης οι κολασμένοι»…

Α. Τ.