Πάρτι στο Prive House του Island στην Βάρκιζα οργάνωσε ο Ηλίας Ψινάκης για την ονομαστική του εορτή και τιμητικά για τα 80α γενέθλια της πολύ συγκινημένης Μαίρης Χρονοπούλου.

Προφανώς η οικονομική κρίση απέτρεψε ακόμα και τους πολύ ευκατάστατους από να πάνε διακοπές, αλλιώς δεν εξηγείται το ότι ήταν όλοι, μα όλοι εκεί. Εννοείται βεβαία πως ο Ηλίας Φιννικής είναι πολύ αγαπητός και βέβαια ευαίσθητος άνθρωπος, αφού όλοι θυμόμαστε τις πρόσφατες δηλώσεις του για το πόσο σοκαρίστηκε όταν είδε ηλικιωμένη να λιποθυμά από πεινά, που στρατεύτηκε στον αγώνα της Εκκλησιάς για τα συσσίτια.

Όμως, η συγκειμένη βραδιά είχε την λάμψη της κ. Σπυροπούλου, υπέρκομψα ντυμένης και χτενισμένης, του κ. Κοντομηνά, της άβαφης και τόσο κομψής χιπστερ Ελεονώρας Μελέτη, της Δούκισσα Νομικού, της Κατερίνα Γκαγκάκη, του Νίνο, του Κώστα Μαρτάκη, του Γιώργου Καπουτζίδη, της αειθαλούς Νόνικας Γαληνέα, της Μάρθας Καραγιάννη, της υπέρκομψης Ζωής Λάσκαρη, του Κώστα Καίσαρη, της  Μαριάννας Λάτση, του Πάρι Κασιδόκωστα και της Εριέττας Κούρκουλου. Όμορφοι, χαρούμενοι, αστραφτεροί άνθρωποι, μια βραδιά καλοκαιριού…