Τι κι αν η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 43 της χρόνια; Όπως διαπιστώνουμε και από τη φωτογράφιση για το περιοδικό Hello, η ίδια διατηρεί κορμί 20άρας και κάνει τους θαυμαστές της να παραμιλούν!

Εκτός αυτού, η Έλλη Κοκκίνου διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, έχοντας δίπλα της τον 5χρονο γιο της Αλέξανδρο και τον σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη.

Η τραγουδίστρια μάλιστα υποστήριξε στη συνέντευξη για το περιοδικό πως ο νεαρός σύντροφός της είναι μία από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής της.

«Δεν μου αρέσει και δεν μου άρεσε ποτέ να λέω μεγάλες κουβέντες. Σίγουρα όμως ο Γιώργος είναι από τις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μου. Δεν μπορεί να μην είναι! Ο κάθε άνθρωπος σε κάθε στιγμή της ζωής του έχει κάποιες ανάγκες, οι οποίες αλλάζουν συνεχώς. Θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, του λείπουν κάποια άλλα και θέλει να τα ζήσει. Έχω συνειδητοποιήσει ότι με τα βιώματα, τις ανάγκες, τις ανασφάλειες και τα θέλω που έχει ο καθένας τη δεδομένη στιγμή επιλέγει και το σύντροφό του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Αισθάνομαι κι εγώ πολύ καλά με τον εαυτό μου. Καλύτερα από όπως αισθανόμουν ακόμα και πριν από δύο μήνες. Χαίρομαι για κάποια πράγματα στη ζωή μου, που τα έχω καθημερινά. Νιώθω, για παράδειγμα τυχερή που έχω κάνει μια δεύτερη δουλειά και ας μην έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο. Επίσης έχω χάσει κάποια κιλά που ήθελα να τα χάσω και με έχει ανανεώσει πολύ και η γυμναστική που κάνω δυο φορές την εβδομάδα».