Η Demy φωτογραφήθηκε για το «ΕΓΩ! Weekly» και στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην επιτυχία που γνώρισε τον τελευταίο χρόνο, τη δημοσιότητα που ακολούθησε, την προβολή της σχέσης της με τον Άκη Πετρετζίκη, ενώ παραδέχτηκε τις ατέλειες που αναγνωρίζει στο σώμα της.

«Από πέρυσι το καλοκαίρι ζω το όνειρό μου, ό,τι είχα σκεφτεί έγινε πραγματικότητα. Ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι από πολύ μικρή, χωρίς βέβαια να φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να κερδίσω και βραβεία. Μου αρκούσε τότε απλά να τραγουδάω» παραδέχτηκε για την πορεία της καριέρας της τον τελευταίο καιρό, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν με έχει σοκάρει ποτέ η δημοσιότητα. Όλα ήρθαν φυσιολογικά. Ίσως γιατί μερικά πράγματα τα προσπερνάω, τα αφήνω να υπάρχουν γύρω και όχι μέσα στη δουλειά μου. Τα δέχομαι ως δευτερεύοντα ζητήματα της μουσικής μου».

Όσο για τα ελαττώματά της, η Demy είπε: «Παλεύω με το άγχος και ότι είμαι κυκλοθυμική. Μερικές φορές, επίσης, καταπιέζω ίσως και παραπάνω μερικά πράγματα που νιώθω. Και στην εξωτερική μου εμφάνιση έχω ατέλειες. [...] Εννοείται πως έτσι νιώθω! Έχω ατέλειες, αλλά προσπαθώ να τις βελτιώσω. Τη γυμναστική κατά καιρούς την ξεκινώ και τη σταματώ, γιατί βαριέμαι εύκολα. Και με το φαγητό έχω μια ιδιαίτερη σχέση και δεν βάζω φραγμούς στο τι τρώω. Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, παρά μόνο ειδικά σε κάποιες περιόδους της ζωής μου, όπως για παράδειγμα πριν από το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, η νεαρή τραγουδίστρια εξήγησε γιατί δεν θέλει να μιλάει δημοσίως για τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη: «Δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος φόβος. Έχει να κάνει με την προσωπικότητά μου, δεν μου αρέσει γενικώς να μιλάω για τέτοια θέματα. Νιώθω ότι αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τη δουλειά μου», ενώ για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το ταξίδι τους στη Μήλο τόνισε: «Δεν ήταν ωραίο συναίσθημα όταν είδα (δημοσιευμένες) τις φωτογραφίες των διακοπών μας στη Μήλο».

Τέλος, η Demy ανέλυσε τους λόγους που την κάνουν να θεωρεί πως η προβολή της προσωπικής της ζωής λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για το κοινό: «Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο θέμα ανάμεσα σε μένα και στη σχέση μου με τον κόσμο. Μην νομίζετε ότι το θεωρώ αρνητικό, ούτε κατακριτέο, δεν έχω ταμπού. Άλλωστε, νέα κοπέλα είμαι. [...] Δεν φτάνουμε (με τον Άκη Πετρετζίκη) μέχρι τα άκρα. Απλώς δεν θα προτιμήσουμε μια μεγάλη εκδήλωση, όπως μια πρεμιέρα, για παράδειγμα».