Είκοσι μέρες μένουν μέχρι την έναρξη του Dancing with the stars 2 καθώς η πρεμιέρα έχει ανακοινωθεί για την Κυριακή στις 13 Μαρτίου και το κανάλι κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την λίστα με τα λαμπερά πρόσωπα που θα χορέψουν στον δεύτερο κύκλο του φιλανθρωπικού dance σόου.

Μια από τις πιθανές αλλαγές στο «DWTS II» είναι ότι αντί για δώδεκα dancing couples που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο ενδεχομένως φέτος να διαγωνιστούν συνολικά δεκατέσσερα ζευγάρια.

Σχετικά με τα πρόσωπα που θα χορέψουν… Τον τελευταίο μήνα οι άνθρωποι της Ena Productions προσέγγισαν πολλούς διάσημους. Κάποιοι αρνήθηκαν και κάποιοι άλλοι απάντησαν θετικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν οι επτά από τους συνολικά δώδεκα ή δεκατέσσερις celebrities που θα χορέψουν σίγουρα στο Dancing with the stars 2 είναι οι εξής: Γιώργης Λαμπαθάκης, Γωγώ Μαστροκώστα, Μάρκος Σεφερλής, Μιμή Ντενίση, Γιώργος Χρανιώτης, Ελεονώρα Μελέτη και Μαριέττα Χρουσαλά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βέβαια θα είναι η οικοδέσποινα και του δεύτερου κύκλου ενώ στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής είχαμε αλλαγή σε ένα πρόσωπο. Έτσι η νικήτρια του Dancing with the stars 1, η Έρρικα Πρεζεράκου θα καθήσει στην καρέκλα της επιτροπής, δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο, τον Αλέξη Κωστάλα και τον Φωκά Ευαγγελινό, καθώς αντικατέστησε την Γκαλένα Βελίκοβα.