Ο Russell Brand φημίζεται για την καλή αίσθηση χιούμορ που διαθέτει... μέχρι χθες, οπότε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει στη stand up comedy εμφάνισή του, την εμπειρία του από τον έγγαμο βίο με την Katy Perry. Όπως διατυμπάνισε ο Βρετανός αμφιλεγόμενος κωμικός, το sex με την Katy Perry ήταν τόσο βαρετό που έπρεπε να φαντασιώνεται άλλες γυναίκες όταν έκαναν έρωτα. «Σκεφτόμουν άλλη, οποιαδήποτε άλλη!» τόνισε.

Σε μία... προθέρμανση πριν από την παγκόσμια περιοδεία του, ο Brand αστειεύτηκε ότι το να είναι σε μονογαμική σχέση με την 28χρονη popstar ήταν ελάχιστα καλύτερα από το να είναι καλόγερος γιατί δεν θα μπορούσε να κάνει sex με άλλες γυναίκες. 

Στη διάρκεια εμφάνισής του σε θέατρο του Λονδίνου, είπε: «Όταν είσαι καλόγερος, δεν επιτρέπεται να κάνεις sex. Όταν είσαι παντρεμένος, υπάρχει μόνο ένα άτομο. Αυτό είναι ένα περισσότερο απ’ ό,τι αν είσαι καλόγερος. Δεν είναι και πολύ διαφορετικό!».

Και συμπλήρωσε πικρόχολα: «Σκεφτόμουν άλλες όταν έκανα sex με τη σύζυγό μου, σκέψου κάποια, οποιαδήποτε άλλη».

Τα κωμικά του σκετσάκια ωστόσο δεν φάνηκαν και πολύ αστεία στους θαυμαστές του που τον χαρακτήρισαν πικρόχολο και τα σχόλιά του αηδιαστικά, αναξιοπρεπή, θλιβερά και ασεβή.

TAGS