Σε κυπριακό περιοδικό μίλησε η Ελένη Φουρέιρα για την έννοια του star και τις τρικλοποδιές που εκείνοι δέχονται, για τις κριτικές άνευ λόγου και ουσίας ενώ δεν παρέλειψε να παραδώσει και μαθήματα δημοσιογραφίας (!)

«Υπήρξαν αρκετοί από τα media που προσπάθησαν να υποσκάψουν την προσπάθειά μου και να διαστρεβλώσουν κάποιες δηλώσεις μου. Αλλά αυτό γίνεται πάντα, με οποιονδήποτε καλλιτέχνη που ξεπηδά απότομα κάνει επιτυχία και το κοινό ενθουσιάζεται μαζί του», είπε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, μιλώντας για τις τρικλοποδιές που τις έβαλαν στην αρχή της καριέρας της.

Και αν τώρα το έχει εκλογικεύσει, τότε το έπαιρνε πολύ βαριά. «Είχα μικρά δράματα! Θυμάμαι πως τότε έλεγα “μα γιατί, ποιον έχω πειράξει; Αφού δεν κάνω κακό σε άνθρωπο! Τι τους φταίω;” Δούλευα μόνη μου, προσπαθούσα και δεν μπορούσα να απαντήσω σε όλα αυτά. Με την πάροδο του χρόνου όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτό γίνεται γενικά με όλους. Όλοι οι τραγουδιστές και τα δημόσια πρόσωπα-λίγο ή πολύ-έχουν πολεμηθεί. Έπαθα κι έμαθα! Αυτό όμως που με ενόχλησε πραγματικά, ήταν το γεγονός ότι στεναχωριόντουσαν οι δικοί μου, η οικογένειά μου, οι οποίοι είναι άνθρωποι εκτός του δικού μας χώρου και δεν ξέρουν πώς λειτουργούν τα πράγματα. Κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά μου και την άκουγα στεναχωρημένη για κάτι που διάβασε, δεν ήξερα τι να της πω. Λυπόμουν που την άκουγα έτσι. Κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν δημοσιογραφία με το να λένε κακίες για τους άλλους και πράγματα που δεν ισχύουν. Ε, όχι, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Έλεος!», είπε.

Υ.Γ.: Πάλι καλά που υπάρχουν και οι εγχώριοι star να μας κατατοπίζουν δημοσιογραφικά...