Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν καλεσμένη η Τζένη Μπαλατσινού και σίγουρα η συνένετευξη έκρυβε μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε ερώτηση πως έπεισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να την παντρευτεί ενώ μέχρι τότε εκείνος δήλωνε αμετανόητος εργένης, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Τον κορόιδεψα. Έκανα τη γλυκούλα την καλή την ήρεμη την υπάκουη. Δεν ξέρω αν αυτό ήθελε αλλά τα κατάφερα".

Ποια όμως είναι η γνώμη της για τον γάμο: "Είναι δύσκολο πράγμα. Και βέβαια έχω βαρεθεί και αυτός έχει βαρεθεί. Έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε. Εγώ το σκεφτόμουν απ’ το δεύτερο χρόνο και μετά. Από τότε και μετά το σκέφτομαι κανα 2 φορές το χρόνο. Μπορεί και 3. Του το λέω αλλά πάντα μου λέει τα ίδια πάλι λες".

Πώς αποφάσισε να παντρευτεί σε τόσο μικρή ηλικία; "Ίσως να ήμουν μικρή, άλλες εποχές τότε. Είχα ένα τικ ρε παιδί μου, με όποιον τα έφτιαχνα ήθελα να τον παντρευτώ. Με όποιον τα έφτιαχνα έλεγα αυτός θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου".

Τέλος, μίλησε για τη γυναικεία ψυχολογία και την κρίση των 40: "Έχουμε μια ψυχολογική βαβέλ. Τα συναισθήματά μας είναι λίγο περίεργα και τον πανικό της ηλικίας των 40 τον νιώθω ήδη. Και οι άντρες περνάτε κρίση. Αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν τα διαπραγματεύεσαι, είναι δύσκολο. Δεν χαρίζεσαι τόσο πολύ, θες τα όχι σου να ‘ναι πιο έντονα. Τα παιδιά σου μεγαλώνουν και φεύγουν και αισθάνομαι πως θα μείνω χωρίς ρόλο, δεν είναι εύκολο αυτό για μας. Τα σκεφτόμαστε περισσότερο οι γυναίκες αυτά".