Η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στο Αχελώος tv για την υποκριτική, τις δουλειές που έχει κάνει σε θέατρο και τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή αλλά και τον έρωτα!

Η ηθοποιός στη συνέντευξή της ανέφερε ότι δεν αγοράζει περιοδικά και εφημερίδες και ούτε ψάχνει το τι γράφεται για εκείνη στο διαδίκτυο: «Αντιμετωπίζω με μηδέν σφυγμό αυτά που γράφονται για μένα. Αυτό με βολεύει. Είμαι και φυγόπονος άνθρωπος γενικά. Δεν μου αρέσει η στενοχώρια καθόλου. Είναι η άμυνα για να επιβιώσω. Αποφεύγω να παίρνω όλα αυτά τα έντυπα. Δεν googlάρω το όνομά μου, για να μην βλέπω πράγματα που με κάνουν να στεναχωριέμαι. Οπότε, δεν έχω επαφή με όλα αυτά. Μου μεταφέρουν φίλοι και γνωστοί τι γράφεται για μένα αλλά δεν ασχολούμαι. Αμύνομαι απέναντι στην κακία και στην αγένεια».

Για το αν αντιμετώπισε δυσκολίες στα επαγγελματικά της η Δήμητρα Ματσούκα, απάντησε: «Προσωπικά έγινα ηθοποιός για να μεταφέρω σπουδαία κείμενα. Είμαι ευτυχής που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχω δουλειά, δεδομένου ότι εγώ ζω από την δουλειά μου» και συνέχισε:

«Με τρώει συνέχεια η αγωνία να κάνω αυτά που θέλω. Σαν νέος άνθρωπος δημιουργικός οφείλω στον εαυτό μου και στο ταλέντο που διαθέτω να κάνω οτιδήποτε μπορώ και να μην συμβιβαστώ με αυτά που οι άλλοι καθορίζουν για μένα».

Μια τόσο ερωτική γυναίκα όμως, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τον έρωτα: «Ο Έρωτας είναι το παν στην ζωή. Είναι μια παρηγοριά σε αυτά που ζούμε. Είναι μια καλή εξάρτηση εάν τύχεις σε μια αμοιβαία ιστορία. Δεν κυνηγώ τίποτα ονειρεύομαι πράγματα και όταν προκύπτουν προσπαθώ να τα απολαύσω. Δεν είμαι άνθρωπος που εκβιάζω».