Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι σε διακοπές και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό, αυτό όμως το καλοκαίρι είναι καυτό.

Η παρουσιάστρια μετά τον ερχομό της Φαίης και του Γιώργου στον ΑΝΤ1 βλέπει την εκπομπή της FTHIS να είναι στον αέρα. Εκείνη όμως, σκεπτόμενη ίσως και τη στενή της φιλία με την Φαίη δεν θέλησε να δώσει τροφή για σχόλια. Έτσι, μιλώντας στο People δήλωσε: 

«Δεν μου αρέσει το κυνήγι μαγισσών ούτε το να μπαίνω στο ρόλο του θύματος. Αν το FTHIS διακοπεί, θα είναι επειδή για τους ανθρώπους του σταθμού ο κύκλος του έκλεισε και όχι επειδή προστέθηκαν δύο νέα πρόσωπα στο δυναμικό του. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στη Φαίη και τον Γιώργο καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα».

Όσον αφορά στο αν η διακοπή του FTHIS θα της άφηνε κάποια πικρία εκείνη απαντά: «Καμία πικρία. Το πιο σημαντικό, όταν σου αναθέτουν κάποιο εγχείρημα, είναι να το παλεύεις μέχρι τέλους ασχέτως των δυσκολιών. Αυτό ως ομάδα το κάναμε όσο καλύτερα μπορούσαμε με ανέλπιστα καλά αποτελέσματα κάποιες φορές και αυτό θα κρατήσω από την περσινή σεζόν».