Από τη Φανή Πλατσατούρα

Μέχρι το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει ο ταλαντούχος Μουζουράκης να πρωταγωνιστεί στο «Hangover IV» στο θέατρο Αθηνά. Μπορεί η φιλόδοξη παράσταση να πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν, εντούτοις ο ηθοποιός δεν θα συμμετέχει σε αυτήν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται για αποχώρηση. Η συμφωνία μας ήταν να είμαι στην παράσταση έως το καλοκαίρι και όχι και για τον Χειμώνα. Η συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές ήταν άψογη, ενώ απ΄ όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί ακόμη ο ηθοποιός που θα με αντικαταστήσει».

Παράλληλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μας αποκάλυψε πως τον φετινό χειμώνα θα συνεργαστεί για ακόμη μία φορά με τον επίσης ταλαντούχο Θανάση Αλευρά και «Τ΄ Άπαντά τους» ενώ από τον Γενάρη του ΄14 θα συμπρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη και το έργο που ο δεύτερος θα ανεβάσει, τον «Θαυματοποιό» του Μπράιαν Φρίελ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόταση του Αθερίδη», δήλωσε λακωνικά. Μάλιστα, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές και θα το σκεφτεί πολύ αν θα γυρίσει στην φασαριόζικη Αθήνα, όπως μας είπε χαριτολογώντας.