Περιμένουν το πρώτο παιδάκι τους, το οποίο έρχεται σε λίγους μήνες και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Βάσω Λασκαράκη που αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον φετινό Σεπτέμβριο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Tv Zapping δήλωσε χαρακτηριστικά για την κοινή τους απόφαση: «Πριν γεννηθεί το παιδί θα κάνουμε πολιτικό γάμο, μάλλον μέσα στον Σεπτέμβριο για γραφειοκρατικούς λόγους και μετά θα κάνουμε θρησκευτικό. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους».

Δε θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί και στα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το παιδί μας που έρχεται. Δεν είναι κάτι που γνωρίζω πως είναι, που έχω μάθει, έχω διαβάσει κι έχω προετοιμαστεί γι΄αυτό. Και δεν βλέπω την ώρα να γεννηθεί! Όπως φυσικά και η Βάσω! Το ελέγχω για την ώρα και είμαι cool. Έχω μια λαχτάρα, αλλά δεν με πιάνει τρελή αγωνία και πανικός. Όμως δεν ξέρω τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα της γέννας! Προσπαθώ να μην μιλώ πολύ γι΄αυτά. Είναι κάτι σπουδαίο που έρχεται στη ζωή μας, κι ας μείνουμε σ΄αυτό!»