current views are: 4

24 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση05:01

Ευθύμης Ζησάκης – νέο sex symbol: «Για τρία χρόνια, πήγαινα με διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα»!

Εμφανίζεται στο ανορθόγραφο και εγκληματικό για την ελληνική γλώσσα –ως τίτλο- «ΠΕΔΕΣ».

Δημοσίευση 05:01’
αρθρο-newpost

Εμφανίζεται στο ανορθόγραφο και εγκληματικό για την ελληνική γλώσσα –ως τίτλο- «ΠΕΔΕΣ».

Εμφανίζεται στο ανορθόγραφο και εγκληματικό για την ελληνική γλώσσα –ως τίτλο- «ΠΕΔΕΣ». Είναι ο ευειδής κύριος Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος σπάει τη σιωπή του και απαντώντας στην ερώτηση «περάσατε κάποια περίοδο στη ζωή σας που ήσασταν εξαρτημένος από το σεξ;» παραδέχεται πως:

«Ναι. Για τρία χρόνια, την εποχή που δούλευα τα βράδια και πήγαινα με διαφορετική γυναίκα κάθε μέρα. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα κενό μέσα μου. Δεν προλάβαινα να γνωρίσω μια κοπέλα. Το μεγαλείο στη σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι όταν αρχίζεις να αγαπάς και να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Είναι μαγικό. Μου έδωσε σαφώς εμπειρίες εκείνη η τριετία, όλα όμως, έχουν τα όριά τους…»… Πάνω που θα το λέγαμε!

Όμως μετά ο κ. Ζησάκης απαντά και στην ερώτηση «υπήρξατε αυτοκαταστροφικός» λέγοντας:
«Σαφώς. Υπήρχε περίοδος που έτρωγα ασταμάτητα, γιατί δεν ήμουν καλά ψυχολογικά. Όλοι οι φίλοι μου και το περιβάλλον μου έλεγαν «Έχεις παχύνει. Έχεις γίνει τέρας»! Εγώ όμως, συνέχιζα να τρώω, γιατί μου άρεσε…»… Ο κ. Ζησάκης συμπληρώνει το πορτρέτο του θεωρώντας τους υπέρβαρους τέρατα και ως αυτοκαταστροφή το πάχος.

Προφανώς εκεί στον Άλφα τους ζυγίζουν πριν τους προσλάβουν…
 
Α.T.
 


σχετικα αρθρα