Ένα από τα απόλυτα sex symbols της δεκαετίας του '80, η Ελένη Φιλίνη άνοιξε την καρδιά της σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Δεν νομίζω ότι αφορά κάποιον τι συμβαίνει σπίτι μου. Όταν δεν είμαι στα καλά μου απομονώνομαι. Ο πόνος δεν μοιράζεται. Κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον δικό σου πόνο. Όταν πονάει το δόντι μου, μπορείς να το νιώσεις εσύ αυτό; Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβει πράγματα, αλλά δεν μου αρέσει που τώρα ξαφνικά βγαίνουν στην τηλεόραση και τα λένε όλα. Το κρεβάτι μου ανήκει σε εμένα! Να με κρίνεις για τη δουλειά μου και για τη θέση μου στην κοινωνία, το δέχομαι. Όχι για τα προσωπικά μου».

Τι ρόλο έχει παίξει όμως στη ζωή της ο έρωτας; Η ηθοποιός αποκαλύπτει στο Down Town Κύπρου: «Έχει παίξει μεγάλο ρόλο, έχω ερωτευτεί πολύ δυνατά και δύσκολα. Όχι επιλεκτικά. Είμαι παρορμητική. Φυσικά και έχω πονέσει. Ο έρωτας πονά. Ο έρωτας σου δίνει ζωή αλλά σου παίρνει και ζωή. Πόνεσα πολύ στον έρωτα αλλά πέρασα και πολύ καλά. Και θα ξαναερωτευτώ! Ο έρωτας έρχεται από κει που δεν περιμένεις. Έτσι ήρθαν όλα στη ζωή μου. Ό,τι ήθελα δεν ερχόταν».