Ο Τζόν Κέι είναι ο πρωθυπουργός της αξιοζήλευτης οικονομικά και όμορφης Νέας Ζηλανδίας, όπου οι άνθρωποι διαβάζουν πολλά βιβλία, πάνε εκδρομές στην εκπληκτική φύση, δουλεύουν και αμείβονται και προκόβουν και είναι και μάλλον ανεκτικοί στις ακρότητες.

Παρόλα αυτά ακόμη και οι ψύχραιμοι Νεοζηλανδοί ταραχτήκαν όταν είδαν τις φωτογραφίες της 20χρονης Στέφανι Κέι, της κόρης του πρωθυπουργού τους, που σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Παρίσι να συμμετέχει σε μια φωτογράφηση προώθησης μιας έκθεσης, φορώντας σχεδόν τίποτα και καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με διάφορες τροφές.

Από χταπόδι έως χάμπουργκερ και πατάτες τηγανητές κάλυψαν τα σημεία που συνηθίζεται να μένουν κρυφά στις γυναίκες, σοκάροντας με το θέαμα πολλούς.

Από την άλλη πλευρά όμως, ο πατέρας και πρωθυπουργός δήλωσε περήφανος και σχολίασε μέσω του εκπροσώπου του: «Η Στέφη σπουδάζει Καλές Τέχνες στο Παρίσι. Οι φωτογραφίες ήταν μέρος εργασίας της και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνει». Τι να πει και ο μαύρο πρωθυπουργός για το βλαστάρι του! Γονείς είμαστε και όλα τα περιμένουμε…
 

TAGS