current views are: 2

27 Αυγούστου 2013
Δημοσίευση09:50

Σοκάρει η συνέντευξη της «Χουρέμ»: «Θέλησα να πηδήξω από το μπαλκόνι»!

Έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως τηλεοπτική Χουρέμ μέσα από τη σειρά «Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής». Το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία – σκιά του εαυτού της. 

Δημοσίευση 09:50’
αρθρο-newpost

Έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως τηλεοπτική Χουρέμ μέσα από τη σειρά «Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής». Το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία – σκιά του εαυτού της. 

Έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως τηλεοπτική Χουρέμ μέσα από τη σειρά «Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής». Το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία – σκιά του εαυτού της. Έγινε πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα τουρκικά Μέσα: ο φλογερός δεσμός της, η εγκυμοσύνη και οι πιέσεις για έκτρωση, η απόπειρα αυτοκτονίας.

Το mothersblog.gr μετέφρασε τη συνέντευξη που εκείνη έδωσε σε γερμανικό περιοδικό και μίλησε για όλα. Μόνο αλήθειες από ΄δω και πέρα, λέει η Μυριέμ Ουζερλί.

«Συνεχίζω τη θεραπεία μου. Αλλά οι πιο δύσκολες μέρες πέρασαν. Είμαι καλύτερα τώρα. Έκοψα τα μαλλιά μου, σκούρυνα το χρώμα, γύρισα πίσω στη φυσιολογική μου κατάσταση. Άρχισα να ανεβαίνω πάλι στο ποδήλατό μου. Η θεραπεία μου θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Τις πρώτες 15 μέρες ήμουν σε συνεχή ιατρική παρακολούθηση. Για να με συνεφέρουν αρχικά χρησιμοποιούσαν χημικά φάρμακα και στη συνέχεια φυτικά», δηλώνει η ίδια, πατώντας γερά στα πόδια της.

Σοκάρει η εξομολόγησή της, ότι προσπάθησε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας: «Στα βραβεία τηλεόρασης της Αττάλειας. Το βραβείο που κέρδισα το πέταξα στο δωμάτιό μου, στο ξενοδοχείο. Το κομμάτιασα, ήμουνα τρελαμένη, κόπηκα παντού. Θέλησα να πηδήξω από το μπαλκόνι γιατί η τελευταία μου λύση ήταν να φύγω, να εξαφανιστώ, να πεθάνω. Θέλησα να αυτοκτονήσω για να γλυτώσω. Είχε αρρωστήσει το μυαλό μου. Επαγγελματική ζωή, προσωπική ζωή.. Ήρθαν όλα απανωτά. Δεν μπόρεσα να σηκώσω στις πλάτες μου το βάρος όλων αυτών που έζησα».

«Τον αγαπάς ακόμα τον σύντροφό σου Τζαν Ατές;», την ρωτούν. «Όχι. Γιατί αγάπησα έναν άνδρα που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε. Εγώ τον εξιδανίκευσα. Είναι σα να αγαπάς μια εικόνα. Το πίσω μέρος ήταν άδειο. Βέβαια σε βάθος χρόνου τον ερωτεύτηκα και υπέφερα. Στον έρωτά μας που κράτησε έναν χρόνο, εγώ του έδωσα τα πάντα μου. Σε κάθε επίπεδο. Ξέχασα εντελώς τον εαυτό μου. Μόνο «Τζαν» έλεγα. Αλλά δυστυχώς εγώ ερωτεύτηκα τον λάθος άνδρα για εμένα».

«Έμεινες έγκυος από αυτόν τον άνθρωπο. Τι έγινε;», επιμένει ο δημοσιογράφος. «Είχα ακόμη μια σεζόν με την Χουρέμ, δεν μπορούσα να συνεχίσω ούσα έγκυος. Έγινε εντελώς τυχαία». Και οι προφυλάξεις τη ρωτά στη συνέχεια και εκείνη δίνει τη δική της απάντηση:

«Εγώ δεν μπορώ να παίρνω ορμόνες, δεν μπορώ να χρησιμοποιώ αντισυλληπτικά, χρησιμοποίησε μια τεχνική που δεν είχα ξανακάνει μέχρι σήμερα, δεν είχε μεγάλο ρίσκο αλλά δεν ήταν τελείως ασφαλής. Και του είπα και πόσες φορές ότι δεν νιώθω άνετη και ασφαλής. Αλλά ήταν πολύ σίγουρος. Μου έλεγε όπως πάντα «δεν θα γίνει τίποτα», αλλά να που έγινε».

Η κουβέντα φτάνει και στην προτροπή του συντρόφου της να κάνει έκτρωση: «Πήγαμε μαζί σε έναν ψυχολόγο φίλο μου. Εγώ και ο Τζαν κάτσαμε και μιλήσαμε. Τότε είπα ενώπιον και των δύο ότι δεν θα κάνω έκτρωση, δεν το δέχεται η ψυχή μου, η καρδιά μου λέει όχι. Μπορεί να φαίνεται ηλίθιο αλλά μια ψυχή θέλει να έρθει στον κόσμο. Το να κάνω έκτρωση είναι σαν να βάζω τον εαυτό μου στην θέση του Θεού και να αποφασίσω αν θα ζήσει ή αν θα πεθάνει ένας άνθρωπος. «Δεν μπορώ να το εξαφανίσω!» είπα. Ο Τζαν νευρίασε, μου είπε ότι υπερβάλω κι ότι κάποιες γυναίκες κάνουν και δέκα εκτρώσεις, «Σιγά το πράγμα!», είπε . Μετά νευρίασε πιο πολύ. Με κατηγόρησε ότι τα είχα σχεδιάσει όλα από πριν, κι ότι τώρα είδε το αληθινό μου πρόσωπο. Μετά από αυτά, χωρίσαμε»!

Αλλά και στη δική της τελική απόφαση να κρατήσει το παιδί: «Αυτοί μου κάνουν συνέχεια ερωτήσεις του τύπου «Γιατί θες να γεννήσεις αυτό το παιδί;», προφανώς επειδή κάποιες γυναίκες τα κρατάνε για να αναγκάσουν τον άνδρα να γυρίσει πίσω ή για να την αγαπήσει περισσότερο. Είχαμε μεγάλες συζητήσεις για όλα αυτά και πείστηκαν και αυτοί για το κίνητρό μου. Πραγματικά δεν έχω καμία προσδοκία. Είμαι 31 ετών, δεν υπάρχει εγγύηση για τίποτα στην ζωή, ίσως να μην καταφέρω καν να μείνω ξανά έγκυος. Οι γυναίκες στην οικογένειά μας είχαν προβλήματα σύλληψης και γονιμότητας. Εγώ έχω χαράξει τον δρόμο μου και θα τον συνεχίσω μαζί με το μωρό μου»!


σχετικα αρθρα